2777
2789

دوستم دیروز رفته سنو که 13 هفته و 2 روز نشون داده سن بچرو و با ضربات قلبی منظم 72 خیلی کمه ضربات قلبش یا نه ینی بچش مشکل داره در ضمن واسه فردا وقت غربالگری گرفته اگه چیزی میدونین بگین لطفا

درد را از هر طرف بخوانی درد است امان از درمان که برعکسش نامرد است   

به نظرم ضربان قلب کمه شاید قلبش تازه تشکیل شده من توی هفته 6 که رفتم گفت قلب تشکیل شده اما ضربانش کمه گویا تازه تشکیل شده بود واسه همین فقط تپش قلبشو که بالا و پایین میشد بهم نشون داد اما تعداد ضربان قلب و نگفت چون کم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان نداره اشتباه شده کمتر از ۱۴۰ که نمیشه ضربان

نه بابا خودم دیدم سنو رو 72 بود ینی خیلی خطر داره 

به نظرم ضربان قلب کمه شاید قلبش تازه تشکیل شده من توی هفته 6 که رفتم گفت قلب تشکیل شده اما ضربانش کم ...

بچه 13 هفته ای که قلبش تازه تشکیل نمیشه والا من خودم بیشتر از دوستم نگرانم بنده خدا خیلی سادس الان بهش گفتم برو پیش ماما واست هر چی لازمه بنویسه گفت بزا به شوهرم بگم ببینم چی میگه

بچه 13 هفته ای که قلبش تازه تشکیل نمیشه والا من خودم بیشتر از دوستم نگرانم بنده خدا خیلی سادس الان ب ...

آره راهنماییش کن. ولی فکر کنم داره اشتباه میکنه. چون دور از جون اگر مشکلی بود هم بهش میگفتن تا سقط کنه. چه بامزه که هر دوتاتون با هم باردارین. خیلی باید جالب باشه که همراه دارین

بچه 13 هفته ای که قلبش تازه تشکیل نمیشه والا من خودم بیشتر از دوستم نگرانم بنده خدا خیلی سادس الان ب ...

دیگه احتمالات وجود داره ....حتی توی همین سایت بودن خانوم هایی که تا هفته 10 قلب بچه شون تشکیل نشده شاید این دوست شما هم همونطور که میگین بیخیالی کرده و قبل از اون برای سونو قلب نرفته بچه هم دیر قلبش تشکیل شده و کسی متوجه نشده

72؟؟ خیلی کمه . من تو 12 هفته 170 بود ضربان جنینم. اگر اشتباه نکنم. 

در این صورت فکر نکن سلام باشه بچش نه