2777
2789
عنوان

دلیلی بارداری ناخواستم اینه که شوهرم بی رحمه بچه رو میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش عزیزم تازه عضو شده دست گذاشته رو نقطه ضعف مامانا!اونم تاپیک با عنوان جنجالی!!!فکر کنم سنشم ...

نه گلم اون یکی پروفایلم شکوفه بیستو سه بود نتونستم بازش کنم حالا هم باور نکنین میل خودتونه ولی خواهشا نمک رو زخمم نپاشین

تیکر تولد تک دختر خوشگلمه    ...............به جای بوی عطر کاش بعضیا کمی بوی اعتماد بدن  
متاسفم برات که فک میکنی سرکار گذاشتم میدونم سخته ولی واقعیتو گفتم من کسی هم که نمیخواد باور کنه میل ...

تا قبل اینکه دومی بیاد  یه راه درمان پیدا کن 

شاید همسرت تو بچگیش خاطره کتک داره رو سر اون خالی میکنه طفلی بچه  واسه دختر ۸ ماهه ات خیلییی مادری کن خیلییی حواست باشه استرس نداشته باش تا بچه ات شیر استرسی نخوره  از محبت پر کن بچه هاتو   با یه روانشناس هم حرف بزن 

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨