2777
2789
عنوان

سلام خانما رومو زمین نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا خانما بیشتر اهل خرید و.... هستن با اطلاعاتی ک دارم میتونم بهت بگم ک مثلا اکسسوری یا لباس یا کلا این چیزارو بیار بفروش.. 

البته نظر من بود چون زیاد اطلاع ندارم

میخوام همون دختری باشم ک  همه جا حرف از موفقیتشه 

معمولا خانما بیشتر اهل خرید و.... هستن با اطلاعاتی ک دارم میتونم بهت بگم ک مثلا اکسسوری یا لباس یا ک ...

اره عشقم همین ک اومدی نظرتو گفتی عشقی. اره خودمم بین بهداشتی ارایشی و لباس موندم 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
بنظر من ی چیز خوراکی بگیر مردم بیشتر به فکر شکمشونن

انلاین شاپ خوراکی؟ مثلا چجور اقلامی باشه که خراب هم نشه میخام نسبت به بودجه و سود یه بالانس بزنم مثلا بودجه ی کم سود مناسب و بهتر برای همین فک کنم لباس بودجه ی بیشتری بخاد مثلا باید ببینم خوراکی هم چطوری راه فروشش بلد نیستم ک چطوری بازار یابی کنم 

انلاین شاپ خوراکی؟ مثلا چجور اقلامی باشه که خراب هم نشه میخام نسبت به بودجه و سود یه بالانس بزنم مثل ...

ترشی درس کن الان ففصلشه تو با سلام و این سایتها غرفه بزن بفروش 

یا مربا چیزای دیگه 

خودم بلد نیستم وگرنه میرفتم تو کارش

ترشی درس کن الان ففصلشه تو با سلام و این سایتها غرفه بزن بفروش یا مربا چیزای دیگه خودم بلد نیستم وگر ...

درست کردنش اوکی فقط برای فروشش تو با سلام و دیوار نمیگن باید مجوز یا برند داشته باشه مثلا باید انقد پول جواز و اینا بدی؟؟ اونطور نباشه ک من از خدامه سودش زیاده نسبت به بودجه ی کار 

درست کردنش اوکی فقط برای فروشش تو با سلام و دیوار نمیگن باید مجوز یا برند داشته باشه مثلا باید انقد ...

نه چه مجوز مگه مغازس خخخ حتی غرفه هم‌نزنی تو دیوار همینطوری اگهی کن  بعدش کانال بزن ایتا یا روبیکا 

نه چه مجوز مگه مغازس خخخ حتی غرفه هم‌نزنی تو دیوار همینطوری اگهی کن بعدش کانال بزن ایتا یا روبیکا

واقعا خب اینکه عالیه ترشی بهتری نشه 

واقعا خب اینکه عالیه ترشی بهتری نشه

مربا درس کن پیاز سرخ کرده سبزی قورمه  سرخ شده کرفش و بامیه کلی کار میتونی انجام بدی ابنا رو بزار فریز چیزیه که خراب نمیشه بمونه رو دستت  کلی چیزای دیگه هم میتونی 

مربا درس کن پیاز سرخ کرده سبزی قورمه سرخ شده کرفش و بامیه کلی کار میتونی انجام بدی ابنا رو بزار فری ...

اینم ایده ی عالی حداقل خیالم راحت خراب نمیشه . مثلا پیاز سرخ کرده... راستی برای وزن گرفتنش و اینا باید چه وسیله ای بگیرم به نظرت برای بازاریابی غیر دیوار کجا تبلیغش کنم؟ 

دیوار شیپور با سلام حتی دیجی کالا هم میتونی غرفه بزنی

همه ی اینا اوکی فقط یه شایعاتی از دیجی کالا شنیدم میگن از یه جا ک سود خوب میکنی پول رو به یک بهانه بلوکه میکنه نمیدونم چقد واقعی یا نه واقعا می ارزید دیجی کالا خیلی راحت