2777
2789
عنوان

ازدواج با سپاهی

196 بازدید | 21 پست

خواستگاری دارم سپاهیع 

ردش کردم اما دست بردار نیست 

من به خاطر شغلش ردش کردم. 

چون شرایط مملکت معلوم نیست جنگ بشه نشه 

و از طرفی مردم تشنه خون اینان  

مامان میگه قبول کن  شرایطش خوبه رسمی شده 

اما این دلیل خوبی نیست  

برادرم هم جوگیر شده بود چند سال پیش میخواست بره سپاه که بعد نرفت  

مامانم قبول نمی کرد می‌گفت سپاه به درد نمی خوره فلان بهمان  

اما الان به من میگه برو زنش شو 😢 

تازه الان که شرایطم خیلی بد شده اینو بهم میگه 

وقتی که اینارو میگه فکر میکنم من اضافیم اینجا 

هی میگه سنت بالاست قبول کن ببین هم سن سالاتو همه ازدواج کردن بچه دارن تو چی. 

۲۵ سالمه دلم میگیره 

هرکسی امضای منو میبینه میشه دعام کنه بگو خدا هواست به زهرا باشه 🙃💓

والا بابای من نفرینم میکنه اگه بخوام این کارو کنم😂

زبون چینی بخونید بچه ها چینی خیلی خوبه💚... چینی هم نخواستید اسپانیایی بخونید🧡... اسپانیایی هم نه دیگه فرانسه رو بخونید دیگه اون خیلی خفنه خدایی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم‌

ازدواج‌نکن‌

بذار اون‌پسر با یکی که واقعا معتقده ازدواج کنه 

اینجوری اذیت میشه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اره شبیهن ولی من تفکراتم با اونا فرق داره

تمام

اصلا قبول نکن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

حالا کاری به شما ندارم ولی پس از این به بعد بخاطر شرایط کشور کسی از نظامیا نباید ازدواج کنه؟معمولا س ...

حرفت درسته. 

اما من نمی تونم شرایط  اونارو بپذیرم همیشه با حجاب چادر باشم اینا 

اگه نمیخوای بگو نه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

این حرفت غلطه که مردم تشنه خونه اینان ،همین ها در جنگ ۱۲ روزه ایران را نجات دادن

تفکرات مردمه من که نمی گم 

هیچوقت زیربار ازدواج اجباری نرید حالا  با هر شغلی...یک دختر همسایه داشتیم قدیم که به اجبار پدرش ازدواج کرد. هنوز بعد از ٢٥ سال زندگی ناراضی و افسرده است. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم