2777
2789
عنوان

پارتنر پسرعموم بهمون گفت بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 85 پست
به چه حقی اجازه داده اصلا چنین حرفهایی بزنه حالا که تموم شد ولی دفعه دیگه برین به طرف

یلاکش کردم ایشالا دفعه دیگه ای پیش نمیاد

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>

واقعا باید میریدی بهش این چیه پسرعموت میدا کرده خدایی از کدوم باغ وحش پیداش کرده

پسر عموم انقد اروم و مودبه این پتیاره میشوره پهنش میکنه الان بدتر اعصابم خورد شد همه گفتین باید میریدی بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه ی ادم کجاش بی آبروییه؟!پسرعموت میتونست زنگ بزنه بهش فحشم بده وقتی اینطوری میگفتین بهش! ولی اون ...

این علاقه نیست دختره سیریش شما تنها ادمی هستین که باهاش موافقین 

خب زنگ زد دعوا کردن ولی پسرعموم پیش اون نرفت برگشت خونه شون

بیخیال منم تند رفتم یکم اعصابم خورد شد اخه از برخوردش😂💔بهش باید میگفتی طرز پوشش من به شما هیچ ربطی ...

همون اتیش و خنده سنگین تره بنظرم انگار که لایقش ندیدم انگشتامو خسته کنم

خب این پوشش بدی نبود که 😕من طوری کفت پر و پارچ فک کردم شو ر تک شلوارک لخت بودید

نه بابا دیگه انقدرام روشنفکر نیستیم فقط نوه عمه ام شلوارش زاپ داشت زانوش بیرون بود به اون گیر داده به نظذم 

اون بیچاره هم 16سالشه پسرعموم 26 جای بچشه قشنگ

نه بابا دیگه انقدرام روشنفکر نیستیم فقط نوه عمه ام شلوارش زاپ داشت زانوش بیرون بود به اون گیر داده ب ...

چه قدر پرروعه پس 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

پسر عموم انقد اروم و مودبه این پتیاره میشوره پهنش میکنه الان بدتر اعصابم خورد شد همه گفتین باید میری ...

ان بلاکش کن برین بهش واقعا اعصابم نمیکشه ان بلاکش کن بگو دختره ی بی خانواده بار بعد گه خوری کنی امل بازیتو بیاری تو خانواده ی ما زنده مردتو یکی میکنم

یا حداقل زنگ بزن عموت بگو عروس عقده ایشو جمع کنه نیومده فامیلی میزنه خاک تو سر بی هویتش کنن انگار خودش بی پدره که فامیلی پسر مردمو تو ایدیش میذاره

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

ان بلاکش کن برین بهش واقعا اعصابم نمیکشه ان بلاکش کن بگو دختره ی بی خانواده بار بعد گه خوری کنی امل ...

کپی کردم پیامتو فرستادم بازم بلاکش کردم الان میگه چه عقدایه دختره

کپی کردم پیامتو فرستادم بازم بلاکش کردم الان میگه چه عقدایه دختره

با تاکید بهش گفتی بی پدر؟ گفتی بی هویت جان من گفتی؟ کاش میگفتی تو بی پدری هنوز چیزی رو امضا نکرده فامیلی یارو رو گذاشتی ایدیت بهت میگم بی پدر فکر نکن از خشم و فلان میگم خودت باعثشی بی هویت امل

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

با تاکید بهش گفتی بی پدر؟ گفتی بی هویت جان من گفتی؟ کاش میگفتی تو بی پدری هنوز چیزی رو امضا نکرده فا ...

از  دختره...تااا ...میکنم .... براش فرستادن

دمشون گرم بی ابروعه چقدر باز خداروشکر اونا بی زبون نیستن مثل تو🧘‍♀️

من خیلی سادم از این به بعد چیزی شد بهت میگم حتما راهنماییم کنی