2777
2789
عنوان

تهرانیا بیاین

88 بازدید | 9 پست

خانما جدیداً اسباب کشی کردیم اومدیم تهران. خیابان مولوییم امروز رفتم بیرون منطقه همه مردن فضا دلگیره.حالم بد شد اصلا

خرازی این اطراف یا بازاری چیزی نیس برم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مولوی جنوب تهرانه ،اتفاقا بازار نزدیک و دم دسته فقط یکم محیطش خوب نیستا ،در کل گفتم به کسی بر نخوره

کی گفته محیطش خوب نیست؟

چند وقت زندگی کردید و چقدر در موردش تحقیق کردید؟

می دونستید اولین خیابان تهران خیابان مولوی بوده؟ اولین بیمارستان کودکان، اولین سینما، اولین سفارت‌خانه، اولین شهربازی و... در تهران در این جا دایر بوده! 

تنها مشکل قسمت‌هاییه که عمده فروشان مختلف حضور دارند و با تعطیلی‌شون به خاموشی فرو می‌ره و خلوت می‌شه و این مسأله مثل تمام نقاط مشابه از شمال و شرق و غرب و جنوب شهر که فضای خالی از جمعیت پیدا می‌کنند باعث حضور بعضی افراد مثلاً معتاد می‌شه. 

اون قسمت‌ها هم خانه‌های مسکونی کمی داره.

کی گفته محیطش خوب نیست؟چند وقت زندگی کردید و چقدر در موردش تحقیق کردید؟می دونستید اولین خیابان تهران ...

گفتم که منظوری ندارم ،همون معتادا باور کن محیط رو به گند کشیدن و شب زیاد امن نیست 

کی گفته محیطش خوب نیست؟چند وقت زندگی کردید و چقدر در موردش تحقیق کردید؟می دونستید اولین خیابان تهران ...

عزیزم دوباره پیاممو بخون ،الکی جبهه نگیر بله کامل میدونم کجاست و با چشم زیاد دیدم ،درسته محله قدیمی هست و بازرو عمده فروشان اونجا ولی امنیت نداره اصلا جلو چشم خودم گوشی یه خانم رو زدن گوشی به درک خانمه بیچاره داغون شده بود اونم روز روشن تو اون شلوغی ،معتاد هم زیاد

گفتم که منظوری ندارم ،همون معتادا باور کن محیط رو به گند کشیدن و شب زیاد امن نیست

این یک توهین زشت و غیرقابل قبوله که یکی از مهم‌ترین نقاط شهر تهران که هویت تاریخی و فرهنگی شهرمون باهاش گره خورده بدون حقیقت سنجی از نگاه بعضی افراد که ممکنه یک روز از عمرشون رو هم در اون منطقه نگذراندند و هیچی ازش نمی‌دونن؛ نماد فلاکت و بیچارگی و اعتیاد و فقر در تهرانه!

عزیزم دوباره پیاممو بخون ،الکی جبهه نگیر بله کامل میدونم کجاست و با چشم زیاد دیدم ،درسته محله قدیمی ...

منظور من فراتر از مخالفت با شماست.

از نگاه اهانت‌بار به جایی که باید یک تهرانی و ایرانی بهش نگاهی والا داشته باشه ناراحتم.

اینکه شما شاهد سرقتی در اونجا بودید یا معتادی دیدید، هم دلیل بر این نمی‌شه که میزان سرقت و سایر مسائل ناامن کننده در اونجا واقعا به شکل اغراق آمیزی که تصور می‌شه بیشتر از سایر خیابان‌ها و محلات باشه.