2777
2789

چقدددد آدم باید بیشعور باشه که وقتی یکی یه مریضی ای میگیره بگه ببین کجا چیکار کردی که اینجوری مریض شدی یا چ گناهی مرتکب شدی که این بیماریو گرفتی.، اگه شمایی که داری میخونی هم جزو این دسته آدمهایی خواستم بگم آدم از فرداش خبر نداره شاید خودت یا یه عزیزی خدایی نکرده دچار یه بیماری سخت شدی که با اینهمه آلودی هوا و غذا و غصه و استرسی که تو این مملکته بعید نیست.، پس طرز فکرتونو خواهشا عوض کنین.، البته مطمئنم اکثثثثر کسایی که هستن اینجا این طرز فکرو ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بچه چهار ساله که تو بیمارستان داره درد میکشه مثلا چه گناهی میتونه کرده باشه، طرز فکرها باید عوض بشه 

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

ولی به این اعتقاد دارم که مکافات خونه همین دنیاست از هر دست بدی از همون دست پس میگیری،حالا چه خوبی باشه وچه بدی

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
یعنی هرکس بیمار شد حتما یه بدی به ینفر کرده؟ 

نه عزیزم برعکس متوجه شدی. یعنی هر کی طعنه ای سر هر موضوعی به دیگران بزنه همون بلا سرش میاد 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

عزیزم این حرف قطعیت برای همه نداره

بعضیا کفاره گناهشونو با مریضی میده

بعضیا خوب هستند وچون خو ب وپاکن خدا با مریضی جایگاه بهشیش رو بالاتر میبره چون ظرفیتش داره

بعضیا چوبه ندانم کاری خودشونه(طرف دخانیات چندین سال مصرف کنه سرطان مبتلا میشه ) برای مثال

پس علت های زیادی هست وخدا آگاه مطلق و نباید با اظهار نظر کسی رو برنجونیم

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
این آدما صدر در صد خرافاتی هستن و مطالعه ندارن. واقعا نفهمن که همچین طرز فکر پوسیده ای دارن

درسته ولی ماشالا انقد ادعای فهم و شعورشون میشه نمیشه بهشونم گفت حرفت غلطه

خیلی.، خواهرم بیمار شده یکی برگشته اینو بهش گفته.، بنظرم کسی که اینو میگه یعنی ته دلش از مریضیت خوشح ...

واقعا تاسف برانگیزه. متاسفانه حسادت و بخل و طعنه زدن خیلی زیاد شده

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند.