2777
2789
عنوان

چطوری بعضی پسرا راحت دوس دخترشونو گردن میگیرن🫤🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 23 پست
من فقط یک بار با یک آقایی دوست شدم کل اعصاب و روانم به هم ریخت بی شرف کاری کرد که از همه مردها متنفر ...

منم همینطوریعنی ذهنم همه مردارویه مدل میبینه اعصابم نمیکشه بایه نرباشم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارهاز کجا بدونم از چ راهی😂😂😂همه جا

جاهای خوب برو دنبال ادمای اینده دار شغل دار این ادما قطعا دنبال ازدواجن سعی کن سر راه این ادما قرار بگیری و بتونی مخ بزنی معمولا پسرا دنبال دختری هستن ک خودشو دست بالا بگیره 

اها در نهایت خوشبخت شدی بیخیال گور پدرش

آره خاطره اون دوستی که یادم میاد می خوام خودمو بزنم خاک بر سرم با اون دوست انتخاب کردنم هیچ وقت اولین ها یاد آدم نمیره اونم اولین دوستی من با جنس مخالف بود

خب با یکی دوتا برخورد متوجه میشی طرف سرش به گردنش میارزه یا نه قبل از اون بگه ازدواجی نیستم پول نداره خودت قیدشو بزن 

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد  

یچیزی رو فهمیدم اگه همون اول به پسر بگید ازدواجی نیستم بیشتر مصر میشه باهاتون ازدواج کنه اما اگه از همون اول همش بگید کی منو با خانوادت آشنا میکنی کی ازدواج میکنیم کی نامزد میشیم فرار میکنه