2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ی زبان خاص چیه

49 بازدید | 5 پست

فرض کنید یه نفر زیر ۲۵ سال یه زبون خارجی خاصی مثلا فرانسوی رو راحت صحبت میکنه نظرتون چیه؟ 

بعد به نظرتون یه زبان خاص رو بلد باشه بهتره یا چندتا مثلا فرانسوی و چینی و کره ای هم بلد باشه؟ شما کدومو ترجیح میدین شخص اول یا دوم؟ 

تو خواهی خندید در جایی که گریسته بودی✨❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اول که انگلیسی 

فرانسه هم خیلی دوس دارم

شاید عجیب بیاد ولی من هندی هم دوس دارم چون به فارسی و اردو بسیار نزدیکه و مثل فارسی خوش بیان و زیباست به نظرم 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یاد لیسانسه ها افتادم: ترجیح میدی بعد از بازنشستگی بریم یه جای بد آب و هوا یا یه جای خوش آب و هوا!

خب اسی معلومه که ۳ تا زبان بهتر از یه دونه است

پرسیدن داره؟؟؟؟؟

فرانسه و چینی و اسپانیایی

یاد لیسانسه ها افتادم: ترجیح میدی بعد از بازنشستگی بریم یه جای بد آب و هوا یا یه جای خوش آب و هوا!خب ...

میخواستم بدونم کدوم جذاب تره چون نمیدونم چرا خودم روی اینکه یه زبان خاص بلد باشه بیشتر نظر دارم /:

تو خواهی خندید در جایی که گریسته بودی✨❤️‍🩹