2777
2789
عنوان

بچه مو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خاک تو سرشون.بااینکه شاید خیلیا فکرکنم بی اهمیته ولی واقعا مهمه رفتار بچه ها با همديگه.حرفی که به هم میزنن واقعا تاثیر میذاره.عزیزم دخترتو ببر آتلیه عکسای خوشگل بگیر و شاسی بزرگ بچسبون جایی که همیشه جلوی چشمش باشه.موهاشو بلند کن و مدلهای مختلف بباف و بفرستش مدرسه.

خیلی اروم برخورد کردی با این حیوانات باید جدی برخورد کنی

همون جا از بچش یه عیب اساسی میگرفتی که احتمالا نقطه ضعفشه بعد بگو برو رو بچت کار کن ضعیف نباشه

به نظرم با این جور ادم ها باید مثل خودشون باشی

بهش یاد بده جلوی آینه برقصه با آهنگ شاد و خودش رو توی آینه تماشا کنه ،اینا خیلی تاثیر داره برا اعتماد بنفسش .یک راه هم بهت پیشنهاد میدم که اگه خودت صلاح دونستی انجام بده ،خیلی دخترا موهای کرکی صورت دارن که خیلی زیاده و معمولا هم این موها سیاهه و چهره رو تیره میکنه ،اگه تونستی خیلی با احتیاط این موهای کرکی صورت رو اگر داره ،دکلره و بی رنگ کن تا چهرش روشن تر بشه.این تجربه شخصی منه که در کودکیم اینطوری بودم و توی مدرسه واقعا اما مسخره میکردن و وحشتناک و ناراحت کننده  بود ،خانوادمم که تعصبی بودن و از بچگی چادر و مقنعه سیاه سرم میکردن و عمرا نمیذاشتن دست به سیبیلام بزنم