2777
2789

اینجا هر چی میبینم بالای ۹۰ راضی نیستن فک میکنن وظیفتونه 

بدید اجاره پولشو بگیرید استفاده کنید 😂

باور کن همشون ناراضی ان مثلا میگن خونه کابینت و کمدش خوب نیست واسمون درست نمیکنن خب خودت درست کن دیگه بده رایگان نشستی داری پول جمع میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا اگه اون عروسان بفهمننننن

توی بهترین موقعیت شهر 

بدون دادن اجازه 

تازه بچه هاشونم یک سره میرم خونه مادرشوهر

صبحانه ناهار شام میان وعده بازی 

مادر هم راحت توی خونه

هروقتم میخواد می‌ره بیرون بچه هارو به هوای مادرشوهر و پدر شوهر می‌زاره

آخرشم همش میناله عروس

به‌نظر من هر یک بدی داره یک خوبی

ولی تویی که داری از خوبیش استفاده میکنید

دیگه هی بدی هاشو فقط نبیننن خواهشاااا

من دو سال خونه مادرشوهر نشستم اینقدر اذیتم کردن که نگو

خب میتونید برید جای دیگه 

حالا شرایط شمارو نمیدونه هر کی اینجا تاپیک میزنه حق به جانبه نظرش اصلا اوم لطفی که کردن رو نمیبینه

مال ما کامل بازسازی شده‌ست، نه‌تنها پول نمیدیم، بلکه اجاره‌ی طبقه‌ی بالا رو هم می‌گیریم 😈 من بازم ناراضی‌ام 😁 وااای بیچاره‌ها گناه کردن پسردار شدن 😶

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
به خدا اگه اون عروسان بفهمنننننتوی بهترین موقعیت شهر بدون دادن اجازه تازه بچه هاشونم یک سره میرم خون ...

اره دقیقا لطف به این بزرگی تو این شرایط مالی میدونه چقدر میفتن جلو اینو نمیبینن حالا یدونه شیر آب خراب میشه ناله و نفرین شروع میکنن😂

چرا به دختر نمیدن تو هیچ تاپیکی ندیدم🥲

چون مسئول معاش خانواده پسره نه دختر ☺️ واسه همین خودشونو موظف نمی‌بینن که جور دامادو بکشن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چون مسئول معاش خانواده پسره نه دختر ☺️ واسه همین خودشونو موظف نمی‌بینن که جور دامادو بکشن

اخه یطوری هست داماد پررو میشه تبدیل به وظیفه میشه 

پدر بزرگ من هنوز تو سن ۸۰ سالگی تو هزینه رهن خونه عمم کمک میکنه تازه خودش که پول نداره یعنی از پسراش میگیره