2777
2789
عنوان

شوهرم عکس لختی پختی دخترای غریبه رو گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 36 پست

خب ممکنه ادم حتی بره استخر باخانواده شوهر 🤣

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر سبک بدم میومد ک گیر اینا افتادم

شما همیشه حریم خودتو حفظ کن مراقب باش شبیه اونا نشی 

منم ی خانواده میشناسم زن و شوهر و بچه ها همه پیش هم حرفایی جنسی میزنن یا درمورد رابطه خیلی عادی حرف میزنن برام عجیب بود واقعا