2777
2789

۱۰۰ کلمه ۹۹ درصدش فوشه بلد نیس حرف بزنه میخای بهش چیزی بگی با فوش جواب میده یه فوشای به مامانم میده ...زبونم به گفتنش نمیره 

صب دخترمو هعییییی اذیت میکنه از وقتی اومدیم یه کاری میکرد دخترمم جیغ میزدم من چند بار گفتم نکن نکن گوش نداد آخرش داد زدم گفتم چته چرا بچه رو اذیت میکنی  برگشت هر چی از دهنش در میومد گف منم گفتم من از این به بعد گوه میخورم میام اینجا بعد مامانم هعی میگه پاشو برو از دلش در بیار انگار من مقصرم من به مامانم گفتم نتونستید یه بچه رو بزرگ کنید مثلا فک میکنید این ادمه این بزرگم بشه هیچ ...نمیشه همین الانش داره کتکت میزنه بعد تو میری ازش معذرت میخوای هر چیییی بشه حقته الانم منتظرم شوهرم بیاد برم اگه من یبار دیگه پامو اینجا گذاشتم انقددددد خوبی کن بهش بعد بیاد برینه بت میومدم اینجا خوراکی میخواست میرفتم میخریدم شیرینی میخواست میخریدم میوه میخواست میخریدم پول میخواست میدادم تازگیا یاد گرفته شوهرم چند بار پیشش پول واریز کرده بم ،برگشته میگه پولو نصف نصفیم نصفش برا تو نصفش برا من یا میخواستم بدلیجات بفروشم نصف پولمو بالا میکشید هر بار میومدیم خونشون دست پر میومدیم ...

خلاصه خیلیییی دلم شکست من داداشم از من بزرگتره یبار بهش نگفتم بالا چشت ابروعه این ریده به اعتماد به نفس من ریده به اعصاب و روانم. 

مامانم و ابجیم میخاد پولشون تموم شه انگار معتبر بانکم ازم پول میخوان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دیروز کردی دیگه نکن لطفا

ب مادرت باز هم محبت کن اما کنترل شده تا جایی ک بخودت و روحت صدمه نزنه، شوهرت رو قاطی اینا دعوا نکن ولی هیچوقت نذار از مسائل درون خانوادگیتون زیاد بدونه، خیلی رو دادی ولی میتونی درستش کنی 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
رابططو قط کن مگ مجبکرت کردن بری

مامانم هعی زنگ میزنه دس بر نمیداره 

مامان بابام دارن جدا میشن مامانم میگه بابات زنگ زد جواب نده کار درسته بنظرت؟😐

میگه اون در حق شما پدری نکرده ...

مامانم هعی زنگ میزنه دس بر نمیداره مامان بابام دارن جدا میشن مامانم میگه بابات زنگ زد جواب نده کار د ...

ن اگ باباتو دوس داری جواب بده مجبوری ب مامانت بگی جواب دادم

خیلی ناراحت کنندس بنظرم مامانت‌گناه داره ولی ابجیت کاش یکی بود ادب‌میکرد بچه انقد پرو و بی تربیت اخه حس‌میکنم مامانت زبادی بهش رو داده

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

ن اگ باباتو دوس داری جواب بده مجبوری ب مامانت بگی جواب دادمخیلی ناراحت کنندس بنظرم مامانت‌گناه داره ...

همین الانشم همینه صب تا شب ....بهش ولی عاشقش بجا اینکه خواهرم بیاد این میره معذرت میخواد