2777
2789
عنوان

من دلم نمیخواد ازدواج کنم دارن بهم فشار میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 50 پست
اشتباه نکن ،اصلا وارد آشنایی نشواینکه بهت میگن آشما شو نهایت بگو نه ،همش حرف چرتهاینا میخوان تو اشنا ...

دقیقا حرف منم همینه هنوز راه نرفته و کارهای نکرده زیاد دارم من دلم میخواد زندگی کنم تجربه کنم به آمادگی که رسیدم بعد به ازدواج فکر می‌کنم 

سنم کمه ولی اونقدرا بچه نیستم نمیذارم احساسات منطقم رو خاموش کنه یعنی الان که این حرف پیش اومد حواسمو جمع می‌کنم

ولی من میگم زشته یه بار رد کنی بعد دوباره بگی بیان واسه آشنایی وقتی از قبل جوابت مشخصه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین سنش زیاده ولی حالا که اصرار میکنن و میگی آدم بدی نیست بذار یبار بیان از اینم که دوباره بگی نه ن ...

اصرار نکردن دخترخالم ماجرا رو متوجه شده زنگ زده خواهرش حالا چی گفتن و چی نگفتن نمیدونم خلاصه‌اش اینه به خواهرش گفته دوباره با من حرف میزنه نظرمو میپرسه الان هم خواهرش منتظر نظر منه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
وقوی قصد ازدواج نداری، خانواده ت هم میگن سنش مناسب نیست یعنی بهرحال میخوای رد کنی، واقعا زشته ک الکی ...

اره منم همینو میگم که زشته 

از طرفی حرف دخترخالم دودلم کرده حداقل یه بار باهاش حرف بزنم

نه تو هر سنی با هر کسی نمیتونی ازدواح کنی به قول مهرداد اقاجانی زود دیر میشه

من ترجیح میدم دیرتر ازدواج کنم ولی درگیر ازدواج تو سن کم نشم 

ب هیچ وجه نزار حتی بیان خونتون یا حرفش زده بشه 

دختر مگ چیت کمه دخترخالت با این رفتارش خیرخواهی نمیکنه بلکه علننا داره بهت بی احترامی میکنه 

سر راهی خدایی نکرده؟ مامان بابات تو خرجت موندن؟ 

جدا شدی قبلا یا چ عیب و ایرادی داری ک تو 19 سالگی با یکی 14 سال از خودت بزرگتر ازدواج کنی؟ حالم از دخترخالت بهم خورد اه

سنت برای ازدواج مناسبه. چشم باز میکنی میبینی 25 سألت شده کسی هم نمیاد خواستگاری. پسرا همه سن کم روی ...

من سن الانم رو مناسب ازدواج نمیدونم

اینکه مناسب هست رو یه نسخه یکسان نیست واسه همه تعیین کرد واسه بقیه هم از نظرم اگه شرایطش رو دارن زوده 

چرا خواستگار نیاد بستگی داره از چه قشری خواستگار مدنظرت باشه قشر سطح بالا با فرهنگ بالا مدنظرشون اختلاف سنی مناسب هست

ب هیچ وجه نزار حتی بیان خونتون یا حرفش زده بشه دختر مگ چیت کمه دخترخالت با این رفتارش خیرخواهی نمیکن ...

نه حرف‌های دخترخالم این نیست توضیحش مفصله من از حرفاش به طور کلی بدم نیومد 

ولی مسئله اینه من نمیخوام الان ازدواج کنم 

نه حرف‌های دخترخالم این نیست توضیحش مفصله من از حرفاش به طور کلی بدم نیومد ولی مسئله اینه من نمیخوام ...

عزیزم ساده ای طرف ما هرکی ب یکی دیگ خواستگار سن بالا معرفی کنه ی دور میرینن ب جد و ابادش و اجازه نمیدن دخالت کنه شما انقدر ریلکسی تازه دفاعم میکنی من موندم 

نزار کسی تو مسئله ازدواج و زندگیت دخالت کنه 

همه خیر خواه نیستن 

اصرار نکردن دخترخالم ماجرا رو متوجه شده زنگ زده خواهرش حالا چی گفتن و چی نگفتن نمیدونم خلاصه‌اش اینه ...

خب بذار یبار بیان 

ندیده رد نکن 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

عزیزم ساده ای طرف ما هرکی ب یکی دیگ خواستگار سن بالا معرفی کنه ی دور میرینن ب جد و ابادش و اجازه نمی ...

فرهنگ‌ها فرق میکنه من ساده نیستم تو فرهنگ‌ما بی‌احترامی تلقی نمیشه حرفاش بی‌احترامی بهم نبود

و قبل حرف دخترخالم خودشون خواستگاری کرده بودن

من متوجه‌ام سنش مناسب نیست خودمم از اول اینو گفتم ولی موقعیت جوریه که به طور کلی صرفا پیشنهادش بی‌احترامی تلقی نمیشه

خب بذار یبار بیان ندیده رد نکن

ما یه بار رسمی رد کردیم نذاشتیم بیان

حس میکنم زشته دیگه بگیم بیان دوباره رد کنیم

فرهنگ‌ها فرق میکنه من ساده نیستم تو فرهنگ‌ما بی‌احترامی تلقی نمیشه حرفاش بی‌احترامی بهم نبودو قبل حر ...

نمیدونم والا هرجور خودت صلاح میدونی ولی خودتو تباه نکن من همسن توعم با این اختلاف سن شاه پریون هم بیاد قبول نمیکنم 

نمیدونم والا هرجور خودت صلاح میدونی ولی خودتو تباه نکن من همسن توعم با این اختلاف سن شاه پریون هم بی ...

منم نمیگم میخوام قبول کنم

از اول تاپیک دارم میگم اصلا تو این سن دلم نمیخواد ازدواج کنم😅

صرفا دو دل شدم شاید بد نباشه باهاش حرف بزنم ولی از طرفی به نظرم زشته یه بار رد کنی بعد دوباره قبول کنی حرف بزنی دوباره رد کنی