2777
2789
عنوان

اندازه طول رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 30 پست
من تبریزم خودم میخوام سزارین بشم از طبیعی وحشت دارم متاسفانه نمیتونم خودمو آماده کنم همش احساس می ...

سزارین خیلی خوبه ولی طبیعی خیلی بهتره . من ک از هردوش وحشت دارم. ولی دعا میکنم سز بشم خصوصی اینجا ۶ت میگیره ننیتونم بدم 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی
سزارین خیلی خوبه ولی طبیعی خیلی بهتره . من ک از هردوش وحشت دارم. ولی دعا میکنم سز بشم خصوصی اینجا ۶ت ...

یعنی اگه شرایطت برای سز مناسب باشه کمتر میگیرن؟

اینجا هم ۶ ۷ تومن هست سزارین

کاش جرات داشتم طبیعی زایمان کنم منم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اگه شرایطت برای سز مناسب باشه کمتر میگیرن؟ اینجا هم ۶ ۷ تومن هست سزارین کاش جرات داشتم طبیعی ...

اره دیگه اگه مشکل داشته باشی مثلا بچه نچرخه یا جفت پایین باشه و دلایل دیکه دولتی سز میشی با هزینه کم . 

اره دیگه اگه مشکل داشته باشی مثلا بچه نچرخه یا جفت پایین باشه و دلایل دیکه دولتی سز میشی با هزینه کم ...

ایشالا که هرچی به خیر و صلاحمون هست همون بشه

من که وقتی به زایمان فکر میکنم از استرس حالم بد میشه سعی میکنم بیخیال باشم

راستی نینی اولتونه؟چند سالتونه؟

من ۲۹ سالمه بچه اولم

عزیزم از طریق سونوی شکمی هم میشه اندازه گرفت اما اصلا دقیق نیست و معمولا خطا داره و سونوی واژینال دق ...

سلام ببخشید سرکلاژ همون دوختن دهانه رحم هست؟؟ واسه جلوگیری از سقط؟؟

کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍
سلام ببخشید سرکلاژ همون دوختن دهانه رحم هست؟؟ واسه جلوگیری از سقط؟؟

بله عزیزم.درصورتیکه نارسایی دهانه رحم وجود داشته باشه و طول سرویکس با پیشرفت بارداری خیلی کوتاه بشه سرکلاژ انجام میشه البته تاقبل از هفته ۱۵ قابل انجامه

ایشالا که هرچی به خیر و صلاحمون هست همون بشه من که وقتی به زایمان فکر میکنم از استرس حالم بد میشه س ...

منم همش خواب زایمان میبینمم شما سز میشی اصلا نترس عشق وحاله. ۲۵سالمه بچه اولمه پسره

بله عزیزم.درصورتیکه نارسایی دهانه رحم وجود داشته باشه و طول سرویکس با پیشرفت بارداری خیلی کوتاه بشه ...

من باردار نبستم اما بخاطر پاپ اسمیر که cin 1 بودم جراحی کردم به صورت سطحی نواحی الوده رو برداشتن به نظرت موقع بارداری باید سرکلاژ بشم امکان داره طول رحمم کوتاه شده باشه؟؟

کوچک رویایی من👶👶 دنیا اگر خودش را بکشد؛  به عشق من به تو  نمیتواند شک کند ؛تمام بودنت را حس میکنم😘😘👶👶👶😍😍
من باردار نبستم اما بخاطر پاپ اسمیر که cin 1 بودم جراحی کردم به صورت سطحی نواحی الوده رو برداشتن به ...

حقیقتش من نمیدونم.من فقط درمورد کوتاهی و نارسایی دهانه رحم شنیدم که سرکلاژ میکنن

کاش عشق و حال باشه انقد از آمپول بی حسی وحشت دارم همه هم آدمو میترسونن فقط باید خدا کمکمون بکنه

دیگه از خواهر من ترسو تر ک نیستی. میگف امپولش درد نداشت ‌فقط ترس کاذب ادم شجاع باشه طبیعی بیاره راحت بشه سز بعدش سختع چند روز زجره 

نه عزیزم اما متاسفانه یا خوشبختانه تو این زمینه تجربه دارم بخاطر بارداری ناموفقی که داشتم

انشالا خدا بهت یه نی نی سالم بدع‌ درباره بتن مغز جنین اطلاعات داری