2777
2789
عنوان

دلم خیییییلی از مامانم شکسته

144 بازدید | 13 پست

گیر سه پیج داده باید بری از خونه

ذکر صلوات شمار هر روزه مامانم برو 

موندم

پولم ندارم خونه اجاره کنم

مگر شهر های اطراف شهرمون

دارم دق میکنم

محل کارم نزدیک خونه

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردی میگه برو؟ چند ساله اته حق نداره اینجوری دلت بشکنه بگو بهم النگوهات قرض بده برم جایی اجاره پول ...

نه 

با پسرم برگشتیم خونه بابام

بابام کاری نداره

مامانم گیر داه

خدایا سپاسگزارم برای هرروزم  هر کسی از ظن خود شد یار من،،،دنیا اومدیم که خودمون و خدای خودمون بشناسیم،،،،به کجا چنین شتابان یک استپ کن،،،خدایا ممنونم که شوهر عالی نصیبم کردی
با شوهرت خونه مادرتی؟

شوهر ندارم

با پسرم

نه با پسرم برگشتیم خونه بابامبابام کاری ندارهمامانم گیر داه

چه ناحق حرف میزنه 

بگو اگه منظورت اینه شپهر کنم به همین راحتی نیست اگه نه حوصلمو نداری النگو و طلاهات بده برم جایی بگیرم پول دربیارم بهت پس بدم 

به بابات بگو حالشو بگیره به بمامانت بگو اینجا خونه بابامه تو ناراحتی تو برو خونه بابات

نه با پسرم برگشتیم خونه بابامبابام کاری ندارهمامانم گیر داه

عجب مادری چرا مگه جاشوتنگ کردین اهمیت نده هر جابری باید کلی اجازه بدی بشین توخونه ات بگو اون موقع که زاییدی باید فکر مسولیتس بودی

چه ناحق حرف میزنه بگو اگه منظورت اینه شپهر کنم به همین راحتی نیست اگه نه حوصلمو نداری النگو و طلاهات ...

میگه طلا هاتو بفروش برو مستاجری

منم کلا نابودم

مغازه اجاره کردم

مشتری ندارم

شانس بیارم سال دیگه جمع نکنم

کلا خیلی شلوغم

از صبح ۶ بیدار میشم

پسرم مدرسه میزارم

بدو کارهای خونه ساعت ۹ مغازه تا ۲

باز خونه ۵ تا ۱۰ مغازه 

۴ک میکنم شدم آدم اهنی

عجب مادری چرا مگه جاشوتنگ کردین اهمیت نده هر جابری باید کلی اجازه بدی بشین توخونه ات بگو اون موقع که ...

اجاره سمت خونه ما

بالا شهریم

از عهده م بر نمیاد

اجاره سمت خونه مابالا شهریماز عهده م بر نمیاد

پس بشین سر جات ببخشید مادرت شعورش نمی رسه که می گه به یه زن ویه بچه که برو یه جای دیگه هر جا بری احتیاج به خونواده داری نرو باهاشم دهن به دهن تزار هرچی گف سکوت کن بزا خسته شه