2777
2789

سه سال و چندماهه عقدیم و از اول ک عقد کردم میرفت بیرون از شهر کار می‌کرد و مثلا ماهی ی هفته همو می‌دیدیم و البته وقتی بحثمون میشد ب خاطر اذیتای خانوادش و میرفت بیرون شهر کار نزدیک یه ماه و حتی دو ماه قهر می‌کرد بلاک می‌کرد بزور یجوری زنگش میزدم پیام میدادم آشتی می‌کرد 

چون رابطه کامل داشتیم حیلی داغون میشدم وقتی قهر می‌کرد حس بدی بهم دست می‌داد خیلی بدجنس بود 

بهم زگیل تناسلی هم داده بود اصلا وقتی قهر میرفت دیگ کاری نداشت ب هزینه و خرجی و این حرفا هر چند قبل دعوا هم اهمیتی نمیداد ب این چیزا اما بعد دعوا بدتر هم میشد همش میگفت طلاق طلاق میگفت توافقی تموم بشه 

خلاصه ک الانم ۵ ماه بیشتره ک رفته و درخواست طلاق داده بیرون از شهر کار میکنه و اصلا براش مهم نیستم کلا احساس میکنم بهم وابسته نشد چون دور بود همش 

اینم شانس من بود اگ کارش تو شهر خودمون بود مطمئنم هیچوقت قهرااش انقد طولانی نمیشد 

الکی الکی اسم مطلقه اومد روم خدا لعنتش کنه 

ب من نگفته بود موقع خاستگاری قراره بیرون شهر کار کنه 

سنتی بود ولی خودش دیده بود و چندسال ب گفته خودش تو خاطرش بودم و عکسمو داشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشم میاد هیچی بهتون نمیدن ولی پاهاتون همیشه بازه براشون 😐😐😐 رابطه کامل طرف پولم بهت نمیداده😏

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

ربطی نداره اون با کسی تو رابطس احتمالا خیلی وقتم هست 

چقدر ساده ای باهاش رابطم داری ۳ ساله خودت خجالت نکشیدی ۳ سال علاف خونه پدرت موندی

من موندم چرا انقدر خودتو بدبخت کردی تو اون زندگی 

طلاق بگیر مهریه حتما از این عن بگیر

همین دبگ از بعدش میترسم ک نتونم ازدواج خوبی داشته باشم

عزیزم الان ازدواج خوبی کردی؟؟؟بمونی و بسازی بهتر میشه؟؟؟این آدم که خرجی تو و روحیات تو ذره ای براش مهم نیست ، ارزش داره؟؟؟پدر و مادرت چی میگن؟