2777
2789

بستگی ب شخصیت شوهرت داره ادمها باهم متفاوتن

فقط توصیه های کلیم اینه که خیلی بیش از اندازه بهش محبت نکن همیشه توقع نباش خیلی کم خرج نباش اگه بی احترامی خیلی کوچیکی ب خودت یا خانوداه ت کرد واکنش نشون بده ک بدت امده کاری رو بدون مشاورت باهات انجام داد بهش بگو که ناراحت شدی وازش توقع داری 

خیلی خستم کرده همش دست مادرشه مگه من بامادرش ازدواج کردم نمیخوام بهش چیزی بگم چونکه همش  قهر میکنه باید نازشو بکشم من خیانت دیدم الان هم دیدم ولی ساکتم این دل گناهش چیه صورتمونگاه میکنید میگید چی کم داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من اینجوری مورد پسندمه😂

خوبه ها ولی مثلا مشورت کردن راجع به اینکه چیزی بخره 

ولی مثلا بگه میشه برا مامانم پول بزنم ی جوریه خب

احساس میکنم اون آدم بعدا برای منم خسیسی میکنه 

خوبه ها ولی مثلا مشورت کردن راجع به اینکه چیزی بخره ولی مثلا بگه میشه برا مامانم پول بزنم ی جوریه خب ...

نه چه خسیسی 

همیشه می‌گفت امروز انقد زدم براش بعد من می‌گفتم چرا نگفتی مگه من آدم نیستم چون کارت حقوقش بیشتر وقتا با منه 

بعد دیگه میگه می‌خوام بزنم براش اشکالی نداره

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️

خوبه ها ولی مثلا مشورت کردن راجع به اینکه چیزی بخره ولی مثلا بگه میشه برا مامانم پول بزنم ی جوریه خب ...

نه بابا من ازایناگذشته هیچی بهم نمیگه همش بیرونه همش خستس میگه من خیلی خستمه حال ندارم نای گفتن ندارم