2777
2789

خانما  دوتا بچه دارم سومی مرده به دنیا اومد خیلی پیر و شکسته شدم بعدش یعنی قشنگ ۱۰ سال سنم رفته بالا خواهر شوهرم میگه چون سن بالا باردار شدی برا اونه راست میگه هرچی زن دیدم تو سن بالا بچه دار شدن پیر شدن بعدش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی تجربه خودمه خیلی شکسته شدم بعد بارداری

زن داییم بعد 40 باردار شده ماشاءالله با حوصله و سرحال مثل همیشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

فکر نمی کنم. مامان من بارداری آخرش تو همین سن چهل بود. ولی هم ظاهر و هم وضعیت جسمیش عالیه. خودتو نباز. روحیه تو حفظ کن به خودت برس. نگو پیر و شکسته شدم و بی خیال خودت نشو. تجربه ی تلخی داشتی ولی بازم می تونی سر حال و شاداب بشی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!