2777
2789

سلام دوستان شب خوش یهو یه چیزی توذهنم جرقه زد میخام راهنماییم کنین..تابحال واستون پیش اومده به چیزی فکرکنید یا دلتون واسه کسی که یه مشکل خاص داشته بسوزه وبعد چندوقت همون اتفاق واسه خودتون پیش بیادنمیدونم توجیه علمی که ربطی به قانون جذب داره توش دخیله یا همون بحث معنویه که هرچی معنیایی کنی سرت میاد من خیلی گیج و سر درگمم و حتی زندگیم سر این مساعل(دلسوزی واسه کسی واتفاق افتادن یه مسعله مشابه برای خودم)بهم ریخت..

عزیزانم ممنون میشم کسانی که از قانون جذب اطلاعات کاملی دارن راهنماییم کنن دعاتون میکنم خوبان.. ببخشید طولانی شد

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

کتاب جهان هولوگرافیک رو بخون

به نظرم تو این زمینه خیلی علمی تر واصولی تر از بقیه کتاب ها صحبت میکنه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم فقط میدونم حدیث داریم که هرکس از ناراحتی کسی خوشحال بشه نمی میره تا اون مشکل به سرش بیاد

نقل به مضمون کردم اصل حدیث یادم نیست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

از نظر‌معنویش میگن دلتون ب حال کسی نسوزه

چون خدا نسبت ب بنده اش بیشتر تا شما مهربون و دلسوزتره

از نظر قانون جذبم میگن هر چیزیو ک بهش فکر بکنی تو ذهنت تصویر سازی کنی و... جذبش میکنی

لطفا واسم توضیح بدین خیلی ممنون😘

همون جهان هولوگرافیک رو بخون

فصل اولش خیلی گیرا نیس وممکنه حوصله ات رو سر ببره

اما از فصل دو به بعد روند کتاب خیلی بهتر وجذابتر میشه

کتاب جهان هولوگرافیک رو بخون به نظرم تو این زمینه خیلی علمی تر واصولی تر از بقیه کتاب ها صحبت میکنه

شرمنده که میپرسم گرون نیس اخه شاید نتونم تهیه اش کنم

شرمنده که میپرسم گرون نیس اخه شاید نتونم تهیه اش کنم

قیمتش یادم نیس

الان تو نت سرچ کن، فروش اینترنتی داره میتونی قیمتش رو ببینی

شاید پی دی افش رو بتونی پیدا کنی ودانلودش کنی، اونم سرچ کن

من از قانون جذب اطلاعی ندارم. ولی یکی از دوستام شدیدا خواهان ازدواج بود که با قانون جذب به مراد دلش رسید!

و اینم بگم که ما ترکا ضرب المثل داریم که اگه برا کسی دلسوزی کنی سرت میاد . ضرب المثله هم یادم نیس متاسفانه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
يه خانمي بود معلم قران بود هميشه به ما توصيه ميكرد كه دلسوزي نكنيد ترحم نكنيد غيبت نكنيد قضاوت نكنيد ...

ممنونم عزیزم حتما موثره