2777
2789

برای مناسبت ها مثل تولد ولنتاین سالگرد همیشه کادوهای خوب میخره 

در حالت عادی ام ماهی یکبار یا دو سه ماهی یکبار گل میگیره هفته ای ۴ بار میریم بیرون یه چیزی میخوریم یکبارم بنده خدا نذاشته من حساب کنم 

هر هفته ام یهویی  شکلات میگیره

ولی ادمی نیست که هر هفته سوپرایزم کنه همیشه کادو بگیره بی مناسبت بهم هدیه بده خوشحالم کنه 

برای همین دوستام میگن گداعه هزینه نمیکنه دوستت نداره مردی که دوست داشته باشه مدام سوپرایزت میکنه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بدون منظور میپرسم 

در ازای این همه کادو توام چیزی عرضه میکنی بهش؟

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

توقع دارن چیکار کنه دیگه 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

والله همین کارایی که داره میکنه خیلیه شوهرم یک چهارم اینارم انجام نداد تا حالا

تو انتخاب دوست دقت کن حسودا زیادن دوروبرت

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
توقع دارن چیکار کنه دیگه

مثلا لباس تولد دوستمو خودم خریدم 

گفت چرا دوست پسرت پول لباسات رو نمیده😕😕😕

خب خوشم نمیاد برای هزینه زندگی شخصیم دوست پسرم پول بده اصلا راضی نیستم مگه شوهرمه بنده خدا

دوستات به رابطتت چشم دارن

همینکارارو هم می‌کنه زیادیه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.