2777
2789
عنوان

دوستم هر وقت پیام میده میخواد پز بده🙄😒

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 23 پست
نه والله من اصلااا همچین فازی نداشتم .اما آره اطرافم بودن دوتا از فامیل؛ تو مراسمی دیدمشون از چص کرد ...

میدونم عزیزم آدم سالم از این رفتارها نداره

حالا شوهراشون ببینی شاخ درمیاری

✨هرگز با یک احمق بحث نکنید زیرا تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص بدهند.شش سال پیش و اتفاقاتش تا ابد حل نشده ترین ناممکن ترین چیز زندگیم باقی میمونه۹۸🖤بگذرد این روزگار تلخ تر از زهر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دختره تو فامیل ما تا نامزد کرد به من مثل یه اشغال نگاه میکنه بعد من اینجوریم که من چیکار کردم؟ ...

دیگه سلامش نکن ..بعد به مدت می‌فهمه همچین شاخ غولم نشکسته 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

میدونم عزیزم آدم سالم از این رفتارها ندارهحالا شوهراشون ببینی شاخ درمیاری

آری ...فقط فکر میکنن شوهر کردن هنر کردن🤣🤣🤣😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دیگه سلامش نکن ..بعد به مدت می‌فهمه همچین شاخ غولم نشکسته

نه نمیکنم اخرین مراسم هم که رفتم اصلا نگاش نکردم اما حس کردم همش بهم اشاره میکنه با دختر عموش و میخندن بهم 

نه نمیکنم اخرین مراسم هم که رفتم اصلا نگاش نکردم اما حس کردم همش بهم اشاره میکنه با دختر عموش و میخن ...

ولش کن به کتف چپتتت .خودتو دست بالا بگیر .اصلا انگار وجود خارجی نداره ؛اولشه داغه  .فردا روز که گرفتار ادا اطوار قوم الظالمین شد .حسرت مجرد بودن تورو میخوره