2777
2789
عنوان

وسواس عوض کردن مشاور کنکورگرفتم

54 بازدید | 5 پست

فک کنم آخر به خاطر این قضیه چیزی قبول نشم

یه کانال  هست خیلی معتبره میگف نکته وتست ببینید و تست بزنبد سالیانه نبینید خصوصا آنلاین

از طرفی من مشاوره م میگه  تو برنامه ت فیلم هست مبحثی سالیانه شو ببین 

نمیدونم حرف کیو گوش بدم

خودخدان پیش برم یا حرف مشاورمو گوش بدم

از طرفی چن روز تصمیم عوض کردن یعنی کنسل کردن مشاورمو داشتم نخوندم گزارش فیک دادم

این هفته کلا عقبم نمیدونم چیکار کنم؟الان بش گفتم مشاورمون لغو بشه برم پیامو پاک کنم؟

۲ هفته باهاش بودم

اگه اون مبحث رو برای اولین باره که میخونی خب معلومه که باید سالیانه ببینی تا تمام مطالب رو برات توضیح بده ، البته یه سری استادا مثل نوکنده کلاسای نکته و تستشون یه جورایی مثل سالیانه ست ولی اکثرا خیلی خلاصه و برای جمع بندی میگن 

اگه میبینی داری باهاش پیشرفت میکنی بمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من 3 سال پشت کنکور موندم

سال چهارم قبول شدم

چون سال اول ک مشاور نداشتم

سال دوم سوم هم فک میکردم خودم بیشتر حالیمه 

ب حرفشون گوش نمی‌دادم و حتی تایمایی مث شما گزارش دروغی میفرستادم

ساا چهارم دیدم اینجور نمیشه حتی جاهایی ک نظر نودم یچی دیگ ب مشاورم اعتماد مردم و خدایی نتیجه گرفتم و الان دقیقا دانشجو دانشگاه دولتی و رشته مورد علاقمم .

نمیخام توعم مث من شی، یه چیز بهت میگم بهم گوش بده ک ازین منجلاب دربیای چون حستو واقعآ میفهمم

مخصوصا اگه مشاورت خانومه برو باهاش صادقانه صحبت کن بنظرم یفکری برات میکنه. اسن جا 2 حالت برات پیش میاد:

اگه دیدی گف جبران میکنیم و برنامه جدید متناسب با سطحت برات تنظیم کرد قدرشو بدون تا آخر بچسب بهش هرچی گف بذار رو سرت

اگرم دیدی سرزنش کرد یا گف ربطی ب من نداره باید برنامه ای ک من میگم بدون توجه ب عقب مونده هات رو بخونی، اونجا پس کار درستیه کنسل کنی  و فرار کن

گرچه بنظر من با این کوه تجربه ای ک دارم😂 باید حداقل با مشاورت 1 ماه جلو بری بعد راجبش تصمیم بگیری در غیر اون حالت دچار وسواسی هستی و با هیچ مشاوری نتیجه نمیگیری .

ببخشید زیاده گویی کردم فقط میخواستم تجربیاتمو بهت بگم ک خدای نکرده مثل من 4 سال عقب نیفتی آجی 

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰

ببین من 3 سال پشت کنکور موندمسال چهارم قبول شدمچون سال اول ک مشاور نداشتمسال دوم سوم هم فک میکردم خو ...

سلام ممنونم عزیزم که از تجربیاتت گفتی

باشه دوباره باهاش حرف میزنم

موفق باشی گلم❤

سلام ممنونم عزیزم که از تجربیاتت گفتیباشه دوباره باهاش حرف میزنمموفق باشی گلم❤

فداو

توکل مفهوم خیلی قشنگی داره، یعنی خدایا من نمی‌دونم چجوری خودت درستش کن❤️ من همون دختری هستم که هر روز برای رشد و پیشرفت خودم کتاب میخونم🎀 یک عدد انرژی مثبت، کرم کتاب و عاشق عکاسی از طبیعت🌱🥰