2777
2789

سایتی هست معتبر بودنشونو بشه چک کرد

هم پیج دارن هم سایت ،میخوام لباس بخرم ولی یه حسی بهم میگه کلاهبردارن تا الان خریدی کردید ازشون؟

Shahinbaba.ir

پیجشم:shahre__kafsh  

حتی ادرسم گذاشتن،نماد اعتمادم دارن انگار پایین صفحشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روی نماد بزن ببین اسم و فتمیل طرف رو میاره اگر اره پس قابل اعتماده نظر من اینه

اره زدم اورد اسمشونو میگم نمیشه الکی درست کنن خودشون اینو؟چون یه سری چیزا که تو پیجش بود تو سایت نیست فروشنده گفت تو واتساپ پیام بدید براتون ثبت میکنم 

من چک کردم نمادش معتبره اگه کم ناقص دیر اینا فرستاد سفارشو بگو بهت بگم چجوری شکایت کنی

میشه بگی چجوری میشه شکایت کرد خالم چندوقت پیش از یه جا فرش سفارش داد نفرستادن براش کلاهبرداری بود اونم پیگیری نکرد 

فکر کنم پیج اینستاگرام بود سایت نبود

پیجو فقط میتونه بره حضوری پلیس فتا ک اوتجام فک نکنم کار خاصی کنن خواستید سفارش بدید حتما از سایت سفارش بدید که قابل پیگیری باشه اگه گفتن نه از همین پیج بزنید و اینا فرار کنید قابل پیگیری نیست

پیجو فقط میتونه بره حضوری پلیس فتا ک اوتجام فک نکنم کار خاصی کنن خواستید سفارش بدید حتما از سایت سفا ...

الان فروشنده ی این سایته تو واتساپ بهم گفت اون مدلی که میخواید تو سایت نیست خودم براتون ثبت میکنم،بنظرتون الکی میگه؟چون خیلیا تو پیجش میگن اصلا جواب نمیده و کلاهبردارن

الان فروشنده ی این سایته تو واتساپ بهم گفت اون مدلی که میخواید تو سایت نیست خودم براتون ثبت میکنم،بن ...

اره دقیقا کلاهبرداره بگو ثبتش توی سایت کاری نداره کار یه دقیقه است!

منم اینجوری اعتماد نمیتونم بکنم