2777
2789
عنوان

این شرینی و چشم روشنی بی ارزشه

148 بازدید | 18 پست

من برای یه مشکل اورژانسی رفتم بیمارستان دولتی و عمل کردم خداروشکر فعلا حالم خوبه زمان ترخیصی پرستارم به شوهرم گفت چشم روشنی سلامتی خانمت رو بده 

شوهر منم دید ابمیوه شرکتی برام زیاد اوردن و منم اصلا ابمیوه نمیخورم بخاطراین که اورگانیک نیستن سه تا ابمیوه بزرگ گذاشت رو میز گفت بفرماید شیرینی سلامت خانمم

پرستاره گفت این چ شیرینه ای فقط ده میلیون گل طبیعی دارید میبرید شرینی خوب بدید😑😑 شوهرم یه کارتون شیرینی خشک دو کیلویی هم گذاشت رو میز دیگ داشتیم راه میافتادیم پرستار برگشت گفت ما اینا رو نمیخوریم شوهرم گفت اشکال نداره خیرات بدید به بیمارای بی همراه و دست تنگ الان پول نقد همراهم نیس شرمنده دیگ حرفی نزدن و ماهم تقریبا دور شده بودیم صدا پرستارا پشت سرمون میومد میگفتن نکرد پول بده خسیس به ما توهین کردن و....😐😐

واقعا چشم روشنی که گذاشتیم بی ارزش و بی احترامی به پرستارا بود؟؟؟

اون منظورش پول بوده یاازگل طبیعیا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستارا فقط پول قبول میکنن

ما برا به دنیا اومدن بچه هامون هم شیرینی می‌دادیم قبول نمیکردن 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

از خدا شونم باشه چقدررررر پروووو اصلا پرستاران باید به مریضای خوب شده چشم روشنی بدن که سالم و سلامت برن و دیگه مریض نشن🤨

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

یا خدا 

ما اصلا به هیچ عنوان پول از کسی نمیگرفتیم،اگر کسی به میل خودش شیرینی ای چیزی می‌آورد برمیداشتیم،پول اصلا،حتی یه بار یکیش به زوووور پول گذاشت تو جیبم بهش پسش دادم،پیش ما اصلا چنین چیزی نبود 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
پرستارا فقط پول قبول میکننما برا به دنیا اومدن بچه هامون هم شیرینی می‌دادیم قبول نمیکردن

شوهرم برای چشم روشنی زایمان بچه هام به پرستارم پول داد به خدماتی هم داد 

اما این یه عمل سخت و ناراحت کننده بود چرا باید شیرینی بده اصلا؟؟؟

صدقه برای سلامتی بخواد بده به نیازمند میده 😐

الان دیگه ۲۵ صفحه باید به پرستارا توهین بشه 

توجه کنید که همه اینجوری نیستن و شاید اون پرستاره چنین رفتاری داشته،به همه تعمیم ندید لطفا

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤