2777
2789

سلام خانمم سال اخر دبیرستان معماری میخونه 

ما حالا میخوایم خانم دیپلم بگیره بعدش به فکر عروسی باشیم، خونه وسایل تکمیل کردم، صفرتا صد جهاز براش خریدم، حتی خیلی وسیله ها مثل یخچال اینا خوشش نمیومد رفتم عوض کردم مدل بالاتر گرفتم خلاصه که نذاشتم چیزی کم کسری داشته باشه، حالا مسئله سر اینه که پدرش دیگه خرج تحصیل خانمم رو گردن نمیگیره، میگه وظیفه من نیست دیگه خرجی بدم،منم تو یک شهر دیگه هستم پیشنهاد دادم خانمم بیاد همینجا پیش من هم درسشو ادامه بده هم فعلا زندگیمون رو استارت بزنیم تا بعدش عروسی بگیرم براش، اخر هفته ها هم اگر خواست بیاد خونه باباش 

خرج مدرسشم زیاد هست کلی هزینه وسایل براش رشتش هست،همین امسال براش لبتاپ خریدم،سرویس مدرسه هم هست نمیتونم که تنهایی ولش کنم بره مدرسه و برگرده ولی باباش حاضر نیست هیچ کاری براش انجام بده، خانمم هم ادم دل نازکیه هر روز میخواد من بیام شهرشون پیشش واسم سخته اینجا سرکارم هر روز فرصت نمیشه، این پیشنهادی که من دادم به نفع همه هست ولی باباش قبول نداره به نظرتون چیکار کنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردک پدوفیل

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

هر چه زودتر عروسی بگیر چاره نیست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خرج مدرسشم زیاد هست کلی هزینه وسایل براش رشتش هست،همین امسال براش لبتاپ خریدم،سرویس مدرسه هم هست نمی ...

وایسا چند سال تا خانوم کوچولوت بزرک بشه و الا باید آوردی خونه رو پات بزاری لالایی هم بخونی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خرج مدرسشم زیاد هست کلی هزینه وسایل براش رشتش هست،همین امسال براش لبتاپ خریدم،سرویس مدرسه هم هست نمی ...

دیگع این یکسال هم تحمل کنید. ولی خب کلا خشت اول کج رفته تا اخرم کج میره. همیشه ازتون طلبکارن متاسفانه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚