2777
2789
عنوان

گیر دادنای بیخودی😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 29 پست
به زور بهمون میگفتن هد بزنید دختر 12 سالرو 😕😕😕😕  دستما میکشیدن تا تو تخم چشممون ببینن مددا ...

یااااا خدا😥😥😥

با این توضیحاتی که دادی اصن من عاشق ناظممون شدم که فقط گیرش کلیپس بود😃

واقعا دست میکرد تو شلوارتون؟🙈😂😒

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
بله اسلام به خطر میافتاد و مایه های مذهب سست میشد

😂😂الان باید ازت تشکر کرد که نذاشتی اسلام به خطر بیفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااقعااااا؟؟؟؟؟😲😲😲 نمیدونستم تا این حد هم گیر میدادن😂😂😂

هفته یک بار بچه ها رو بک زنگ بیرون نگه میداشتن کیفشون رو بگردن  

اصلا حریم شخصی و اینا معنا نداشت براشون  

یکبار یکی از دوستام با حالت دگرگون اومد پیشم گفت شیوا بدبخت شدم

گفتم چرا؟

گفت دارن کیفارو میگردن

گفتم چه گندی زدی دوباره؟😁

گفت والا من دیروز داشتم شورتم😁 عوض میکردم پدرم زرتی اومد داخل اتاق😃

منم هول شدم تندی گذاشتم تو کیفم

الان میبینن بدبخت میشم

یعنی کل اون زنگ این بیچاره گریه میکرد

اخرش معلوم شد جلسه برای معلم ها گذاشتن😒😒😒

انقدر هم مفلوک بودیم جرئت نداشتیم بریم بگیم😑

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
یااااا خدا😥😥😥 با این توضیحاتی که دادی اصن من عاشق ناظممون شدم که فقط گیرش کلیپس بود😃 واقعا دست ...

همه جا 😕😕😕 حالت بهم میخورد اصن 

+ بگو بارون بیاد آروم میشم                      _ آروم باش بارون میشم                        

دلیل مشکلات جنسی مردان ما همیننچیزاست 

زنهامون تشنه توجه و محبت و بی اعتماد به نفس که با ارایش و عمل زیبایی خودشونو نشون میدن .مردهامونم یک مشت بیمار جنسی که با وجود تاهل همه چشم چرون و سریع دست از پا خطا می کنن و همه خاین

وقتی سوم دبیرستان بودم یه پسره مدام مزاحمم میشد،یه روز که زنگ آخر بود میرفتم خونه طبق معمول اومد و اشاره میکرد که بیا بشین تو ماشین،یهویی وقتی به خودم اومدم دیدم ناظممون مثل این گشت ارشادا پرید سمت ماشین،منم ترسیده بودم رفتم گفتم خانم بخدا داداشمه بعد دیدم پسره همش داره چشمو ابرو می‌ره اما متوجه نشدم،یهویی ناظممون گفت کی زن داداشم تو رو زاییده من خبر نداشتم،شصتم خبردار شد برادر زاده ناظممون بوده

همش میگفت شلوارتو‌بده پایین قوووزکت پیداس🤨انگار خودش قوزک نداشت🧐🧐🧐قوزک آیااااا غوزک آیاااا کدام

قوزک و غوزکش مهم نیس

مهم اینه که حالا کی میخواسته قوزک پای شمارو تو مدرسه دخترونه ببینه که اینقدر گیر میداده😂😂

من لنز طبی بیرنگ میزاشتم

بهم میگفتن چرا چشمات شفافه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

بعد هی زوم میکردن بفهمن چرا شفافه

عقلشون قد نمیداد 

اخرشم نفهمیدن چراشو

ولی انضباطمو ۱۶ دادن

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

ما ک کلن روانیشون کردیم بنده خداهارو. ی روز. دو بسته کپسول پونصد رو خالی کردیم رو بخاری کلاسمون. در عرض 3دقیقه کل سالن مدرسه بوی کپسول برداشت.   بوش واقعن غیرقابل تحمل بود انگار کل مدرسه رو سم پاشی کردن.  مدیرمون هی چنگ مینداخت رو سر و صورتش حرص میخورد. خلاصه یه یه ساعتیو بیکاری میگرفتیم بااین ترفند. 

من توی یه مدرسه دیگه که بودم ناظم دستمال مرطوب میاورد میداد به هم میگفتن بکشید رو صورتتون ببینم کرم دارین یا نه😂😂😂

قوزک و غوزکش مهم نیس مهم اینه که حالا کی میخواسته قوزک پای شمارو تو مدرسه دخترونه ببینه که اینقدر گ ...

خخخخ همینو بگو

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐