2777
2789
عنوان

لبوبوس خواهرمو وصل کردم به کیفم دارم خجالت میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 44 پست

دخترمم ۸ سالشه از دیروز گیر داده میخام منم بدم میاد ازین عروسک میگم یه چیز دیگه بخوا😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

لبوبو نه لبوبوس

به این فکر کن که مده تا برسی خونه جداش کنی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیرونمممم

از مغازه به نایلون فانتزی بگیر بچپون توش اون عروسک کریهه المنظر رو 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

باور کن هیچکس بهش توجه نمیکنهمنم همینجورم یه تغییر بدم توظاهرم فکرمیکنم عالم وآدم دارن نگام میکنن

فدات مرسیی

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

دخترمم ۸ سالشه از دیروز گیر داده میخام منم بدم میاد ازین عروسک میگم یه چیز دیگه بخوا😂

بچه من تو مغازه زور شده بود و گریه که یه عروسک می خوام براش خریدم.  دو روز بازی کرد الانم انداخته تو کمد. دیگه باهاش بازی نمی کنه 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

برای بچه ها هم نیست کسی که مشهور کرد این لبوبو رو یه خواننده تایلندی که ۲۵ ۲۶ سالشه کلی هم آدم بزرگ ...

مرسی🥹🥹🥹منم ۱۸ لم

بوس

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

بچه من تو مغازه زور شده بود و گریه که یه عروسک می خوام براش خریدم. دو روز بازی کرد الانم انداخته تو ...

اره فقط یه روزه تهش میندازن تو دستو پا اینم دوستش خریده میخواد 

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....