بچه ها دو ماهه با یکی ام بعد راجب رابطه حرف پیش اومد گفتم من اصلا قبل ازدواج رابطه برقرار نمیکنم بعد گفت اره منم اصلا قبول ندارم رابطه کامل قبل ازدواج ینی منظورش این بود که رابطه کامل نباشه اما مثلا چیزای دیگه باشه بنظرتون چی کنم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
مجددا باید پیرامون مسئله صحبت کنی تا مطمین بشی چون مردا بیشتر توی این مواقع دنبال رابطه هستن هر چند کامل نباشه
دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود
بعد ۲ ماه رابطه غیر کامل بخواد بعد ۶ ماه میگه رابطه کامل هم میخوام
کلا قبول نکن رابطه قبل ازدواج رو
تو کشور های دیگه عادیه ولی اینجا خیلی آسیب میبینی و از همه نظر اونی که ضرر میکنه تویی
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
عزیزم تا قبل از شش ماه هیچ گونه تاچ و رابطهی فیزیکی نرمال و درست نیست
حتی دست دادن
آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازهی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام