2777
2789
عنوان

خونه پدری براتون خوبه

96 بازدید | 11 پست

من اعصابم نمیکشه خونه پدری همش با مامانم بحثمه عین روانیا میزنه تو سر خودش درا رو میکوبه بهم نمیشه باهم صحبت کرد یا درد و دل کرد داداشمو میندازه ب جونم خونه پدری برای شما خوبه یا خانواده من روانین

دنبال ی راه فرارم فقط

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم تحمل کن تا ازدواج کنی و بری.

خاستگار نیست

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
نمیدونم چند سالته فقط بهت بگم برای فرار از خونه پدری ب یک پسر نچسب همین

پناه اوردم به همین پسرا که شاید ازدواج کنم راحت بشم

نه برای منم سخته روانیننننخونه شوهر هم باز یه جور دیگه میرینن بهت

خونه شوهرم اعصاب خوردی و مشکلات داره ن ب اندازه خونه پدری 

پناه اوردم به همین پسرا که شاید ازدواج کنم راحت بشم

نکن تروخدا نمیدونم واقعا چند سالته ببین من۲۴ سالمه دوسال زندگیمو گذاشتم سر یک ادم نمک نشناس اخرش با خانوادش تیم شد کتکم زدن در حد مرگ

بخدا هیچ مردی ارزش نداره 

منم همش از خانوادم شاکی بودم تا اینکه الان واقعا قدرشون میدونم

منم خونه پدریم مشکلات خیلی داشتم فکرنکن خونه شوهرگل وبلبله الان یجوری شده که دلم برای دوران مجردیم بااون همه مشکلات تنگ شده دلم میخوادبرگردم

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اصلا راضی نیستم

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
خونه شوهرم اعصاب خوردی و مشکلات داره ن ب اندازه خونه پدری

داره صدبرابربیشتر

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خاستگار نیست

خیلی دوران گندی بود!   من مادرم دنبالم راه می‌افتاد انقدر بهم غر می زد  انگار خواستگارها پشت در صف کشیدن و من از روی خوشی ردشون می کنم.  از هر چی اعصابش خرد می شد سر من بی زبون خالی می کرد 

یادمه بیشتر وقت ها لباس می پوشیدم و از خونه می رفتم بیرون که جلوی چشمش نباشم تا بهم بند نکنه

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.