2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو ماه پیش دیان گرفتم که تقریبا پونصد و خورده ای شد

اینقدر این قرص به من میساخت

حدود ۶ سال پیش به زور پیدا میکردم. ولی باهاش پوست خوب، حال خوب، موی خوب، سرحال و شاداب. خییییلی روحیه منو عوض کرده بود. اصلا صورتم باهاش میدرخشید. برای دفع کیست عمل نکرد و من نهایت جراحی کردم، ولی قرص خیلی خوبیِ.

چندی پیش ال دی خریدم، یه ورق ۵ تومن. شاید ۵ تا دونه خوردم، تماااااام پشتم جوش چرکی هورمونی زد. مجبور شدم طولانی مدت قرص نورم اسکین بخورم تا خوب شه. بعد مردم، مثل نقل و نبات ال دی میخورن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اینقدر این قرص به من میساختحدود ۶ سال پیش به زور پیدا میکردم. ولی باهاش پوست خوب، حال خوب، موی خوب، ...

من به خاطر کیستم ایرانیشو می‌خوردم ینی جوری افسرده میشدم که زندگی رو به کام همه تلخ میکردم ولی اینسری به سختی دیان پیدا کردم و خیییییییلی بهتر از ایرانیش بود ، ولی خب گرونه و کمیاب

من به خاطر کیستم ایرانیشو می‌خوردم ینی جوری افسرده میشدم که زندگی رو به کام همه تلخ میکردم ولی اینسر ...

آره

همون سالها هم کمیاب بود و البته گرون. سه دوره باید میخوردم، داروخانه با یه نسخه، ۳ ورق نداد، گفت تو بازار نیست، هر ماه نسخه ات رو بیار، یه ورق بخر. دکتر خودمم گفته بود اول قرص دیان، نبود یاسمین بخر.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 

یادمه ده سال پیش تقریبا کیست داشتم‌،ولی چون هیچوقت قرص ضد بارداری نخورده بودم میترسیدم چون خیلیا میگفتن تهوع میده و چیزای دیگه ..منم یه ماما بود محل کارم گفت قرص یاسمین بگیر این حالتها رو نداره ..اونموقع ۳۰ هزار  از دارو خونه خریدم ،هیچ مشکلی یاهاش نداشتم واقعا فک کنم اونموقع ۳۰ هزار تومن گرون بوده 😁😂

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......