2777
2789

اصلا امید اونو از دست ندید

اگه واقعا این رشته رو دوست دارید براش بجنگید

من همین سال اول قبول شدم اما خیلی ناامید بودم خواستم بگم شد شما هم تلاش کنید میشه غصه نخورید نگران نباشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی 8500

من ۸۱۰۰ شدم قبول نشدم

چون نهاییم خیلی کم بود

درمورد نهایی هر چقد میتونی راهنماییم کن بطفا

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

من ۸۱۰۰ شدم قبول نشدمچون نهاییم خیلی کم بوددرمورد نهایی هر چقد میتونی راهنماییم کن بطفا

نهایی نمونه سوال زیاد حل کن 

درسارو مفهومی بخون و فقط حفظ نکن

کتاب تست نمیخوای؟چند تا دارم همشو میدم پونصد نمونه سوال نهایی ام رایگان میدم 

عزیزم فرهنگیان سهمیه منطقه اونقدری تاثیر نداره تو با بقیه رقبای خودت سنجیده میشی

اگه منطقه يك انساني بودي بايد ترازت بالاتر ميشد

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

نهایی نمونه سوال زیاد حل کن درسارو مفهومی بخون و فقط حفظ نکنکتاب تست نمیخوای؟چند تا دارم همشو میدم پ ...

كدوم شهري؟

يك دانش اموز توي روستا اينجا هست امسال كنكور داره ميتوني براش بفرستي؟ 

نهایی نمونه سوال زیاد حل کن درسارو مفهومی بخون و فقط حفظ نکنکتاب تست نمیخوای؟چند تا دارم همشو میدم پ ...

تزاز نهاییت چند شد

ن جیگر نیاز ندارم

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

كدوم شهري؟يك دانش اموز توي روستا اينجا هست امسال كنكور داره ميتوني براش بفرستي؟

خصوصی میتونم بگم درخواست دوستی دادم

بله میتونم پست کنم هزینه ارسال با خودش

عربی خیلی سبز

تاریخ خیلی سبز 

جامعه مشاوران

یه منابع فرهنگیان دارم چون خیلی نو هست اگه بخواد همش میشه700

البته تخفیف هم میدم

اینم بگما همشو بالای پنج شیش ملیون خریدم الان ده ملیون هست

فقط چون می‌خوام بفروشم این قیمت میدم

خصوصی میتونم بگم درخواست دوستی دادمبله میتونم پست کنم هزینه ارسال با خودشعربی خیلی سبزتاریخ خیلی سبز ...

اين منبع فرهنگيان منظورت چيه يعني يك كتاب هست؟