2777
2789
عنوان

سکه وطلا

110 بازدید | 13 پست

این روزا  طلافروشاطلا و سکه میخرن از مردم؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما دیرز ۹ تا تمام فروختیم

چند فروختید؟

من سکه فقط یکی دارم

طلا ریز ریز دارم میگم بفروشیم یه آپارتمان یه خوابه یجا بخریم خسته شدم از مستاجری 

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
چه قدر میشه که بشه خونه خرید

۱۰۰گرم دارم یکمم وام بگیریم بزاریم روش یه منطقه پایین شهر بخریم اصفهانم

چند فروختید؟من سکه فقط یکی دارمطلا ریز ریز دارم میگم بفروشیم یه آپارتمان یه خوابه یجا بخریم خسته شدم ...

اگر پول فروش طلا برابر با قیمت یه خونه هست بفروش اونم نه تا وقتی که خونه رو دیده باشی و صحبت ها به پایان رسیده باشه 

اگر نیست نه نفروش

اگر پول فروش طلا برابر با قیمت یه خونه هست بفروش اونم نه تا وقتی که خونه رو دیده باشی و صحبت ها به پ ...

نه نمی‌فروشم اول خونه پیدا کنیم یکم وامم جور کنیم دست آخر طلا را میفروشیم

به نظر من بخر ،بهتره تا مستاجری

ان شاءالله  بریم بگردیم ببینیم بااین پول کم پیدا میکنیم