2777
2789
عنوان

هرمادری شایسته احترام نیست

298 بازدید | 52 پست

قبول دارین ؟

مادر من خدا شاهده بارها با کلمات حرف های بهم زده که ...جز بی احترامی و حتی بد تر بوده ...

سر هیچ و پوچ ..این جور مادرا دیگه لایق این نیستن براشون احترام قائل شی

مامان من نصف عمرم باهام قهر بوده همیشه دخترخالم بیشتر از من خواسته الان که باردارم و استراحت مطلق اصلا خبر نداره منکه دیگه قیدشون زدم 

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بارداری سختی داشتمو به سختی و ومریضی تنها باهمسرم دخترمونو بزرگ کردم و از اذیتهاش آگاهم،، وفقط به دوران بارداریم فکرمیکنم نه بزرگ کردنش،، نههه قبول ندارم.. 

ولی درمورد پدرها قبول دارم،، چون از همسایه‌ها دیدم پدر بی‌مسئولیت از بارداری زن تا بزرگ کردن بچه چقدر هردو رو اذیت کرده و خرجی نداده،، 

چون مادر مجبوره به تحمل بارداری،، بیشتر ناراحتم براش و احترام قائلم،، 

هرچند خودم عاشق پدرمم💜🖤💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
تک دختری؟

نه عزیزم یه خواهر مجرد دارم که اونم مامانم با هرکس حرف نزنه اونم نمیزنه  

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

چون بارداری سختی داشتمو به سختی و ومریضی تنها باهمسرم دخترمونو بزرگ کردم و از اذیتهاش آگاهم،، وفقط ب ...

مادرت تاحالا حرفای زشت بهت زده ؟سرهیچی ؟هی رابراه؟

یعنی تا چه حد باهات بد بودن

مامانم لفضی اصلا درست باهام حرف نمیزنه و همیشه خدا هم شاهده زیاد بهم بی احترامی می‌کنه منم چند باری تو روش وایستادن و حرف های زشت زدم و امروزم همین کارو کردم ..یک ذره هم عذاب وجدان ندارم چون من دارم همون احترام که بهم داد رو پس میدم 

احترام چرا هست چون خداوند واجب کرده ولی طبیعیه درجات دوست داشتنا کم و زیاد باشه

واجب کرده اما وقتی واجب که بشه احترام گذاشت ...نگفته که هی پدر و مادرت بد گفتن تو هی احترام بزار ..گفته ؟

مادرت تاحالا حرفای زشت بهت زده ؟سرهیچی ؟هی رابراه؟

چند سالته؟ مجردي؟ نميتوني بري مشاوره در اينمورد حرف بزني راهنمايي كنه؟

چون احتمالا بعدا خودتم ممكنه با بچه هات همينكارو كنيا و متوجهم نباشي چون توي ناخودآگاهت نهادينه شده

مادرتم قطعا كودكي داغوني داشته

نه عزیزم یه خواهر مجرد دارم که اونم مامانم با هرکس حرف نزنه اونم نمیزنه

خب سر چی حرف نمیزنه ؟واقعا ناراحت شدم .چون خودمم کشیدم با این تفاوت که من تو خونه پیششم و مجردم و کلا باهام حرف نمیزنه حرفم بزنه ی جوری میزنه که نزنه باز بهتره