2777
2789

اههه چقدررر بد   حالا یه جا رنگ چوب نقره ای دیدم خوشم اومد وقتی هم که کارم داشت تموم میشد کابینت کار یه سفید بتنی زده بود نشونم داد  عجببببببب حالا چندتاشون قبل کار میگفتن سفید چوب قشنگتره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای سفید چوبو که بی‌خیال من با کلی امید و آرزو کابینت سبک نئوکلاسیکم رو رنگ کرم زدم برای اینکه فکر می‌کردم سفید بی‌روحه و الان خیلی خیلی زیاد پشیمونم کاش سفید بود کلش🫠

با اکسسوری و دستگیره خوشگل روح می‌دادم به آشپزخونه نه اینکه رنگ کل کابینتهام رنگی به جز سفید باشه

ولی برای شما سفید چوب بهتر از سفید نقره‌ای هست شیک‌تره 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

واااای سفید چوبو که بی‌خیال من با کلی امید و آرزو کابینت سبک نئوکلاسیکم رو رنگ کرم زدم برای اینکه فک ...

من همشو یه دست سفید زدم  تاج و پاخور و تزیین پشت یخچال و پشت سوپری چوب زدم همین  یه دست سفید تاااا سقف

واااای سفید چوبو که بی‌خیال من با کلی امید و آرزو کابینت سبک نئوکلاسیکم رو رنگ کرم زدم برای اینکه فک ...

آخی عزیزم حالا اشکال نداره چند وقت دیگه عوض کن  یا ببین فقط دربهاشو عوض کن و سفید کن زرنگ باش