2777
2789
عنوان

بیاین کمک راجع ب تولد دوستمه🫠

96 بازدید | 10 پست

ما 3 تا رفیقیم 7 ساله. دو تامون عقیده های خانواده هامون نزدیک ب همه یکی مون خانواده اش مذهبیه 

دفعه قبل ک رفته بودیم بیرون پارک چون خیلی دور بود واس همین مامان هر 3 تامونم اومد ک اونا باهم باشن ما باهم 

بعد ماه بعد تولد اون دوستمه ک خانواده اش مذهبیه قرار شد بریم ی شهربازی ک از شهر یکم بیرونه (خانوادگی بریم هرکی با خانواده خودش بیاد) 

من مشکلی ندارم اون دوستم ک مذهبیه هم مشکلی نداره 

ولی اون یکی میگ مامانم نذاشت چون مامان مذهبیه اون موقع ک رفته بودیم پارک همش ب مامان ما دوتا میگف اگ بچه هاتون حجاب نداشته باشن نمیزارم با دخترم در ارتباط باشن و... و مامان اون میگ اگ بریم خوش نمیگذره

الان چیکار کنیم ما😂😕

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مامان مذهبی بیشعور بوده باهاش قطع رابطه کنید

آخه نمیشه که دوستی 7 سال رو سر مامانش قطع رابطه کنیم 

خودش مذهبی بودن رو دوست نداره مامانش زورش میکنه

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

وای وای وایهمچین سم هایی بودن اطرافمهمین الان کات کنید خودتونو خلاص

نمیشه ک دوستی 7 سال رو ب خاطر مامانش خراب کنیم

نمیشه ک دوستی 7 سال رو ب خاطر مامانش خراب کنیم

قرارهای این طوری نذارید که نیاز به حضور خانواده ها باشه

و این که آخرش مجبور میشید به هم بزنید چون اون خانم میخواد شماها رو تغییر بده و این نشدنی هست

تجربه شو دارم که میگم

حالا خود دانید

قرارهای این طوری نذارید که نیاز به حضور خانواده ها باشهو این که آخرش مجبور میشید به هم بزنید چون اون ...

آها درست میگید

ممنون

حتما باید بری شهر بازی خارج شهر که تهش زهرمار همتون شه؟؟؟برید تو چمنا فلکه بشینید دوستی تون پایدار ب ...

خونه مون خیلی دوره از هم

یکی این طرف شهره یکی اون طرفه شهره

نمیشه با

آخه کدوممون بیاد طرف کدوممون

ماهم 15. 16 سالمون خب قطعا نمیزارن تنهایی ب خاطر اونا بریم اون طرف شهر

چندساله اصن خانواده هاتونو نیارینجایی هم نرین ک نیاز ب حضور خانواده ها باشهمگ بچه این

بالا گفتم دلیلشو🫠