سلام عزیزم
شرط مهمش اینکه خودت اونطوری باشی که میخوای دخترت باشه
مثلا در مورد حجاب نمیشه بذاری برا سن تکلیف چون دیگه سختش میشه از همون اول بچگی یک سری مفاهیم رو از روی رفتار شما میتونه یاد بگیره و کم کم عمل کنه نه اینکه شما بخواید خودش علاقمند میشه و شما تشویقش می کنید
مثلا دختر من الان ۳ سالش هست کاملا آزاد هست ولی چون داره میبینه من هر وقت میرم بیرون روسری و چادر می پوشم (برا اونم خریدم) بعد چند وقت دوست داشت که اونم بپوشه وقتی شرایط مناسب بود سرش میکنم و میبرمش بیرون
یا مثلا میبینه وقتی مهمون آقا میاد من حجاب دارم اونم میپوشه درسته چند دقیقه بعد کلا یادش میره و کشف حجاب میکنه ولی این آغاز یادگیری هست یعنی داشتن الگو
مرحله بعد اینکه دوستان هم سو براش پیدا کنید با خانواده هایی رفت وآمد کنید که از لحاظ فرهنگی و مذهبی هماهنگ باشید
از انمیشن و کتاب و قصه و داستان کمک بگیرید بجای قصه های تکراری در مورد مفاهیم مد نظرتون داستان بگید
اگه سنش میرسه و توانایی درک مطلب بیشتری داره میتونید مستقیم در مورد مثلا حجاب و چرایی و چگونگی اون صحبت کنید من معتقدم حتی با بچه مون در مورد بی حجابی وآثارش هم حرف بزنیم
نکات به ظاهر خوبش رو بگیم و نترسیم مثلا بی حجاب بودن کار راحت تری هست حجاب داشتن سخته اما هر چیز راحتی خوبه؟ یجوری باید خودش درگیر بشه و فکر کنه و با عقل و قلبش بپذیره نه اینکه الزام داشته باشه
مادر و در رده های بعدی همه اعضای خانواده باید سهیم باشن
تفریح و برنامه های مذهبی شرکت کنید
مسجد و پایگاه بسیج خیلی خوبه ،امروزه معمولا کلاس و برنامه های خوبی هم دارن
در کل باید چیزی که از بچه میخوایم رو خودمون زندگی کنیم و در برخوردمون جوری باشیم که بچه ببینه و باور کنه محصول دین داری انسان بودن ،شریف بودن و خوب بودن هست تا براش دینداری جاذبه داشته باشه