2777
2789
عنوان

دو روز مونده ب عروسیم و هیچی نکردم از بس دلمو شکسته

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 26 پست
همش من کوتاه میام خستم کرده دهن بینه همش پرش،میکنن

دم عروسی این اتفاقات طبیعی هستش 

مرد ها تحمل فشار و خستگی رو ندارن 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
همش من کوتاه میام خستم کرده دهن بینه همش پرش،میکنن

نه همش اصلا کوتاه نیا بشناسش تو این روزها سخته باید قبلتر دنبال شناخت اون بودی چشمتو بستی فقط عشقولانه دیدی الان یکم داره چشمات باز میشه ، اینا تمام میشه رد میشه این دروران پر از استرسه اگه میخوایش خراب نکن اینجوری اگه نه نترس از ابرو ریزی تمامش کن بعدا قراره فقط تو تنها زجر بکشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سیاست زنونه میخونم ولی بنظرم‌ همه آقایون یکی نیستن

وقتی بدونی با یه پسر بچه طرفی که مامانش داده تحویل تو که از این به بعد تو مراقبش باشی دیگه فرقی نداره زندکی با یه سیاه آفریقایی یا مرد رشتی همه‌مثل هم هستن، لجباز دنبال پیروزی گاهی نفهم و متوجه نیستن رفتارشون رو ،،،، 

خسته شدم از بس کوتاه اومدم

همیشه کوتاه نیا که فکر بکنه هر زمان اینطور خواهد بود ولی قانعش بکن بهش بگو این روزا، یه بار خواهد بود اگه موضوع هزینه و اینا هم هست مثلا عکاسی، همیشه که نیست اونور یکم مراعات میکنین حل میشه یا اقساطی میدین. 

مگه چندبار عروس میشی که قبلش اینجور ناراحت ودلشکسته ای سعی کن برای دل خودتم شده پاشی وقوی باشی همه این کارارو امروز انجام بده باورت میشه دوروز قبل عروسیمون توخیابون جلوبرادرم وزنش شوهرم ی سیلی زد بمن همونجا خواستم وقتی حواسشون نیست فرارکنم ودیگه توعروسی نباشم همه چی بهم بزنم ولی باز بخاطر آبرو خانوادم کوتاه اومدم سعی کردم بخاطر دل خودم خوش باشم بیخیال کاراش بشم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

شرایط اقتصادی تورم بالا رفتن لحظه ای قیمت ها (همین دیروز فاصله صبح تا شب طلا گرمی پانصد هزار تومن گرون شد  )باعث شده اکثر آقایون رفتن تو فاز ترس و غم 

این بدشانسی که عروسی شما و قشنگ ترین دوره زندگیتون با این دوره مصادف شده رو کامل درک می کنم و بهتون حق میدم اما حیفه که برای یه مشکل اینجوری قید زندگی رو بزنی 

به نظرم اول صحبت کن ببین درد کجاست مثلا درد بی پولیه یا در بی حوصلگی 

بعد شروع کن به تصویر سازی رویا سازی مثلا یهو بگو دوست دارم پسرم شکل تو باشه یا اگه دخترمون خودشو بیشتر از من توی قلبت جا کنه هر روز باهاش گیس و گیس کشی دارم بزار از تصویری که ساختی لبخند بزنه انگار وسط اون ماجراست .....

بعد هم با یکی از اعضای خانواده اش بخصوص مامانش تیم شو کار سختیه ....می دونم

ولی یکی رو سراغ داشتم که با این کار تا سالها خوشبختی شون زبون زد فامیل بود حالا خانومه چیکار می کرد مثلا قرار بود پنج میلیون به شوهرش قرض بده می رفت سراغ مادر شوهره بعد کلی مقدمه چینی به مادره می گفت من این پول رو یه قرون یه قرون جمع کردم  اگه به شوهرم قرض بدم ممکنه دیگه بهم پس نده اما میدم به شما که شما از طرف خودت بهش قرض بدی بعد که به شما پس داد اونوقت شما یواشکی بده من.     مادر شوهره قند تو دلش آب می شد که چه عروسی هم قرض داده به پسرم هم به من اعتماد کرده  (کل پول فقط پنج میلیون بود ولی باهاش  رابطه سازی کرد)

شرایط اقتصادی تورم بالا رفتن لحظه ای قیمت ها (همین دیروز فاصله صبح تا شب طلا گرمی پانصد هزار تومن گر ...

من تمام سیاست ها رو انجام داد

قبول دارم سخته

ولی  دوست داشتم اونم منو درک میکرد 

نه اینکه اینجوری بد رفتاری  کنه 

مگه چندبار عروس میشی که قبلش اینجور ناراحت ودلشکسته ای سعی کن برای دل خودتم شده پاشی وقوی باشی همه ا ...

خیلی دلم شکسته زهرمارم کرد همه چیو 

اون از نامزدیم ک انقدر آزارام داد 

اینم  از عروسیم