2777
2789

😐یادمه بم میگفت ابجیم پزشکه الان دیدم زده مهندسی پزشکی

بعد ابجیش تو پیجش که پابلیکه کلی عکس از خونشون گذاشته ک خب زندگی معمولی دارن دیگ😐

بهش گفتم ک عکسارو دیدم تو پیج ابجیت تو چقدر کوچولو بودی و اینا😐بعد دیدم

این منو بلاک کرده تمام کسایی ک فالو کردن انفالو زده 

تا مثلا من نبینم 

۴ سال باهم بودیما هی یادمه میگفت عکس تز اتاقت بفرس ببینم کجا و چطوری زندگی میکنی😐

بعد مثلا من میگفتم درس دارم کار میکنم چبدونم هنر و ورزش و اینارو قبل افسردگیم داشتم بهش ک میگفتم روز بعدش میومد میگفت منم اینکارم فلانکارم 

😐😐عجیبخ

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

چه برداشتی میکنید؟

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

من میگم هی خودشو و وضع زندگیشو با من مقایسه میکرد

می ترسید ک با ابجیش حرف بزنما 

هی از اون روز میگفت چیزی ب ابجیم نگیا 

حرفی نزنیا 

بهش پیام ندیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ سال نفهمیدی دروغ میگه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
۴ سال نفهمیدی دروغ میگه؟

چیو دروغ میگه 

ابجیشو ک نه خانوادشونمیشناختم 

اما بقیه دروغاشو چرا

پسرا عجیب شدن

یکی بود باهم رل نبودیم ها انقدر چصی میومد حالم بهم میخورد

مگه دختری انقدر ادا و اصول میای

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

زن نداشته باشه شانس اوردی 

برداشتم اینه ادم دروغگو و غیرقابل اعتمادیه ،رابطه رو جدی نگرفته ک راحت دروغ گفته و هدفش این بوده قبل از تابلو شدن ،کات میکنه 

پول داشتن و نداشتنش مهم نیستا مهم دروغایی ک رو هر جمله اش فکر کرده و ب زبون اورده

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
خسته نباشی خدا قوت دلاور 😂۴سالو ببین

۴ سال ک دروغ نمیگفت نرمال بود

یبار رگشت گفت ک با دوستام بیرون بودم و اینا

بهش گفتم احساس میکنم تو دروغ گفتن پیشرفت کردیا

گفت احساس نکن مطمئن باش😐

پسرا عجیب شدنیکی بود باهم رل نبودیم ها انقدر چصی میومد حالم بهم میخوردمگه دختری انقدر ادا و اصول میا ...

🤣🤣

۴ سال ک دروغ نمیگفت نرمال بودیبار رگشت گفت ک با دوستام بیرون بودم و اینابهش گفتم احساس میکنم تو دروغ ...

خب بالاخره از یه جایی شروع کرده آنقدر بزرگ خالی بسته تا وارد حریمش شدی بلاکت کرده از دست این پسرا  😂

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
زن نداشته باشه شانس اوردی برداشتم اینه ادم دروغگو و غیرقابل اعتمادیه ،رابطه رو جدی نگرفته ک راحت درو ...

بابا این خیلی بهش برخورد وقتی بهش گفتم عکستو دیدم با پسرخاله ات گرفتی 

از اون متکای قدیمی پشتش بود و قیافه داغون بود

هی میگفت شماره ابجیم از کجا آوردی از کجا آوردی جتی وسط دعوا خم اینو میگفو