2777
2789
عنوان

کسی اطلاعاتی داره

112 بازدید | 14 پست

با یه اقایی ی مدت دوست شدم کلا مناسبم نبود کات میکردم بعد خودم برمیگشتم اشتی میکردیم میرفتم پیشش بدم میومد ازش ولی ازش دور میشدم دلم تنگ میشد ۱۰ ماه شده ! اصلامثل دیوونه ها شدم ممکنه برام دعا گرفته باشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این مشکل داشتم با یکی نزدیک دو سال تمام مکالمه هامون هم فقط و فقط فحش و دعوا بود ولی قطع نمی‌شد ...

صد دفعه بلاک کردن باز دراوردم اصلا حرکاتم دست خودم نیست

تا حالا به این فک نکرده بودم اخه اخه امروزی بود

ربطی نداره الان امروزیا بیشتر تو این چیزا هستن 

منم زندکیم با دعا طلسم ترکید برای باطل کردنش که رفتم پیش ملا یه تیپ وماشینایی برای یه کارای عجیبی اومده بودن که هنگ کردم

ربطی نداره الان امروزیا بیشتر تو این چیزا هستن منم زندکیم با دعا طلسم ترکید برای باطل کردنش که رفتم ...

اخه چی بهش میرسید از اینکار قصد ازدواج نداشتیم ک اشنا شدیم زودم تموم شد ولی من اصلا باهر کی اشنا میشم این میاد جلو ذهنم و نمیتونم بااون ادم ادامه بدم برمیگردم ب این 

اسم مادرمو نمیدونستا بدون اون میشد ب نظرت ‌ . اره حتمااا .میشناسین کسی رو

ببین شوهرم قبل من نامزد داشته ۴ سال و نیم از ازدواج من گذشته اون هنوز برای ما دعا میگیره دعاهای وحشتناک با اینکه اسم مادرم نمیدونه ولی تاثیر میذاره تو زندگیم 

یه فالگیر خواهرشوهرم آورد خونه گفت شانس آوردی اسم مادرتو اشتباه می‌زنه وگرنه خیلی وقت پیش زندگیتون از بین رفته بود هنوزم که هنوزه اینکارو تکرار میکنه زندگی ما دچار تنش میشه اما میگذره چون اشتباه میزنه اسم مادرمو 

پس اسم مادرتم ندونه بالاخره یه تاثیری داره روت