2777
2789
عنوان

من طلاق گرفتم یه خواستگار برام اومده خیلی ازم بزرگتره🥲🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 75 پست
پسره اصلا منو ندیده کهمعرفی شدیم بهم

خب حالا یبار همو ببنید شاید بنده خدا بدعکسه 

من خودم تو عکس شبیه کارتون خابام ولی در واقعیت ملکه ای بیش نیستم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حالا یبار همو ببنید شاید بنده خدا بدعکسه من خودم تو عکس شبیه کارتون خابام ولی در واقعیت ملکه ای ب ...

شما ملکه ای😍

نمیدونم والا ولی در کل میترسم برم بیرون ماجرا کش پیدا کنه

همینطوری اصرار خانوادش زیاده

شغلش آزاده من ۲۳آخه از عکسش اصلا خوشم نیومد

عزیزم خیلی جوونیا ۳۰ سالت نیست ک نی نی سایتیا میخان زودتر شوهرت بدن ولی میتونی بگی جلسه تو خونه نباشه با خود پسره مستقیم بری کافه حرف بزنی اگر اوکی نبودی و هنوز نظرت رد کردن بود محترمانه رد کن نیازیم نی خانوادش پاش ب خونتون باز بشه

Oh baby
حست به کسی ک‌تو ذهن منه چی؟دوسم داره؟ منو میگیره؟چرا نمیاد جلو؟ مامانش نیمیزاره؟

دوست داره ولی درگیر غرورشه

راهتون حس میکنم جداست

زندگی جالبی نخواهید داشت

حالا اینا حدس و گمانه ولی اینو بدون هیج وقت خودتو تا دسته 

درگیره هیچ پسری نکن خودش بخواد خودش میاد اینو سرلوحه زندگیت کن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
شغلش آزاده من ۲۳آخه از عکسش اصلا خوشم نیومد

پس خیلی اختلاف سنیتون میشه هنوز هم که جوونی عجله نکن خوب فکر کن

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

شما ملکه ای😍نمیدونم والا ولی در کل میترسم برم بیرون ماجرا کش پیدا کنههمینطوری اصرار خانوادش زیاده

اگر بری بیرون و ببینی خوشت نیومد همونجا بهش بگو و ازش بخواه خانوادشو قانع کنه دست از سرت بردارن

Oh baby