2777
2789

سلام خوشگلم

گوش میدی حرفمو 

اگه بهت بگم که...

اگه حالت امشب یکم عجیبه امشب اگه سردته یه ژاکت یا لباس گرم تر بپوش

اگه خیلی خسته ای از درد خوابت نمیبره، به بالشت بذار گودی کمرت نبود هم چندتا لباسو گلوله طور بپیچون به عنوان بالشت

اگه دستات بی جونه و درد میکنه به پهلو بخواب

به بالشت بذار وزنتو بذار روش

🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

اگه بهت بگم یه لیوان آب بخور میخوری؟

اگه بگم تو دلت از سه تا چیز خیلی کوچیک شکر خدارو بگی،میگی؟

اگه بهت بگم قبل خواب مسواک یادت نره،

اگه بهت بگم تختتو قبل خواب مرتب کنی، انجام میدی؟

پاییزه ممکنه شبا سردت شه، کیسه آب گرم قبل خواب ببر زیر پتو البته درشو‌مطمئن شو سفت بستی بعدش دورش حوله بپیچ

اگه بهت بگم قبل خواب سه تا صلوات بفرستی، اگه بگم قبل خواب تنفس آروم و بدون استرس داشته باشی

دوستت دارم جای هرکی دوستت نداره🩷🎀لایک کن برا آرامشت صلوات بفرستم 

شب بخیر گلم

بخواب خیلی دیروقته

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

واااااایییییییییییی خواهری چقد حس‌خوب داد تاپیکت بهم

شبت بخیر بوس‌بوس خوی بخوابی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبت بخیر مهربون😍❤

شب بخیر خواهررررررررری🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مرسی از پیاماتون مهربونا🥺🫂❤️❤️❤️❤️خیلی دوستتون دارم

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

شب بخیر خواهررررررررری🫂

شبت بخیر مهربونم محبتات یادم هست خیلی دوستت دارم🫂❤️❤️❤️❤️

قربونت برم خواهر عزیزم 🫂🫀❤

خدانکنه عشقم 🫂 ❤️ ❤️ 🫂 بووووووسسسس 

شبت بخیر مهربونم محبتات یادم هست خیلی دوستت دارم🫂❤️❤️❤️❤️

وظیفمه

تاج سرمی. من بیشترترترترترتر دوست دارم

هزارتا یوس