2777
2789

سه روزه هیچی نمیخوردیم منو شوهرم از بس ناراحت بودیم. الان از ساعت دوازده شب تا الان شوهرم باهام حرف زد اونم مردی که مغروره خیلیییی و تا الان اینجوری ندیده بودمش. گفت من با دنیا عوضت نمیکنم فکر نکنی ها پشتت نیستم من اگه یه بار به تو تذکر دادم بیست بار به مادرم تذکر دادم که اذیتت نکنه. من اونقد دوستت دارم که خواهر و مادرم نمیتونن پرم کنن باور کن اگه بیان بگن ماست سفیده باور نمیکنم خدارو هم بیارن قسم بدن باور نمیکنم  چون میشناسمشون. گفت حرفای مادرمو فراموش کن من عمرا طلاقت نمیدم حتی اگه دشمن خونیم هم بشی باز طلاقت نمیدم. اگه گیر میدم چادر سر کنی بخاطر اینه میخوام کل تنت مال من باشه کسی نبینه اما دوست داشتنت این بلارو سرم اورده دست خودم نیست من خیلی میخوامت حتی الان که با مادرم دعوا کردید و تو هم بی احترامی کردی اون دنیا هم نمیذارم تنها بری. حق نداری با مادر و خواهرم حرف بزنی میبینی که چطوری سه روز زندگیمون بهم ریخته. گفت عاشق بدنتم عاشق صداتم راه رفتنت دعوا کردنت. اما وقتی میری بیرون از ترس اینکه اینکارات دل یه مرد رو بلرزونه و از دستت بدم دیوونم میکنه بفهمم. فکر نکن مادرم میگه طلاقش بده من بخاطر بچه طلاقت نمیدم نههه. اگه تو نبودی بچه هم نبود من چجوری بذارمت کنار وقتی حتی دخترمونو میبینم انگار تو جلو چشامی. چجوری بذارمت کنار وقتی در کنار مغرور بودنت لوس میشی و دلمو میلرزونی. چجوری بذارمت کنار وقتی حالم خرابه تو حالمو خوب میکنی. فقط خواهش میکنم از این به بعد مادرم هر چی گفت بی احترامی نکن و جواب نده دهن ب دهن نشو فقط به خودم بگو من باهاشون طرف میشم. اینجوری از چشم بقیه هم نمیفتی 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حق چیزای ندیده بلخره ی شوهر باشعور

دنیامه. چشم حسود کور و گوش شیطون کر مادر و خواهرش ب هدفشون نرسیدن قسم خورده بودن طلاقم میدن. 

چه شوهر خوبی داری

سه روزه از ناراحتی و عصبانیت داستم میمردم تازه میفهمم این مغرور چقد دوسم داره 

من پست قبلیتون و نخوندم ولی اگه واقعا این حرفا رو دلی گفته مرد خوب و باوجدانیه. و کم یاب ماشاءالله  و واقعا میخوادت و دوستت داره 

پسرای این دوره زمونه اکثرا دهن بینن و نگاه میکنن مامانشون چی میگه ولی اون عاشق توعه .این یعنی مرد واقعی.  وادم باغیرتیه ک میگه پوشیده باشی. ادمای اینطوری خیلیییی کمن.مردای بی غیرتی ک افتخاره زنشون بد بپوشه 😭. خوشبخت ترین باشین زیر سایه امام زمان جانمون. زندگی و ب کام هم شیرین کنین و تو هم کنارش باش. ی نیمرو بزن باهم بخورین اصلا. یا ی شربت شیرین و خنک ... حیفه این زندگی قشنگ ک با چیزای الکی مکدر و تیره بشه. قدرش وبدون. 

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

حرف همسرت و همیشه گوش بده. آدم عاقلیه و شیرپاک خورده است.🌺🌺🌺🌺

میدونم از مادرش ناراحتی ولی حتما تربیت و نون حلال پدرش اینطور پسری و تربیت کرده. برای هدایت همه دعا کن مخصوصابرای بخشش و هدایت مادرش.

عزیزممم

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
من پست قبلیتون و نخوندم ولی اگه واقعا این حرفا رو دلی گفته مرد خوب و باوجدانیه. و کم یاب ماشاءالله ...

قربونت عزیزم که اینقدر مهربونی چشم. آره واقعا مرد خوبیه کسی که حتی وقتی حرفای مادرشوهرم رو خانوادم وقتی شنیدن با تردید به من نگاه میکردن و انگار باورشون شده بود و پشتمو خالی کردن امااا فقط شوهرم موند پشتم. 

حرف همسرت و همیشه گوش بده. آدم عاقلیه و شیرپاک خورده است.🌺🌺🌺🌺میدونم از مادرش ناراحتی ولی حتما تر ...

چشم عزیز دلم اره پدرشوهرم واقعا واقعا مرد خوبیه خیلی دوسش دارم

کار ندارم ولی یه بار جلو چشمام خودشون ازت دفاع کنه دیگه اونا جرات نمیکنن حرفی بهت بزنن

افریته تر از این حرفان. جلو چشاشون هم دفاع کرده پشتم بوده خواهرش حمله کرد منو بزنه خواهرشو گرفت انداخت بیرون