2777
2789
عنوان

کتک زدن نوزاد

257 بازدید | 15 پست

گارد نگیر الکی نوشتم که مشکلمو بخونید بلکه راهنمایی کنید بچم حدودا دوماهشه

بعد از نزدیک 9,,شب که میشه تا 2.۳ شب همش میخواد بخوره سیر نمیشه فکنم شیرمم فکنکم کم باشه وقتی یکیو دارم میدم اون یکی رگ میکنه و داره میریزه بعد شب وقتی داره میخوره در میارم فشار میدم میبینم دارم شیر، اما همش از ساعت ۹شب تا۳میخواد بخوره ندمش گریه میکنه

کلافه شدم دیگه

دکتر بردم ۱۵روزگی گف کولیک داره قطره هاشو ۶,۷روزه دیگه قطع کردم نمیدم چون وقتی میدم و نمی‌دم فرقی نمیکنه گریه نمیکنه فقط میخواد بخوره

وقتی دنیا اومد ۲,۴۰۰بود چون ۱۰روز زودتر دنیا اومد الان حدودا ۴کیلو دوماهشه خوب وزن گرفته؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزنش کمه 

شیرت چرب نیس

غذاهای مقوی بخور یا شبرخشک کمکی

خدایا نگذر ازش 💔اون باعث تمام رنجا و عذابایی که میکشم اونه که باعث شده ایمانم بهت کم بشه نگذر قربونت برم نشونم بده تا داغ دلم اروم شه 😔

طبیعیه ، بزار بخوره 

وای یه لحظه طالب شدم ببوسمش   

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ازچه لحاظ وزنش کمه؟

۴کیلو برا دوماه کمه

خدایا نگذر ازش 💔اون باعث تمام رنجا و عذابایی که میکشم اونه که باعث شده ایمانم بهت کم بشه نگذر قربونت برم نشونم بده تا داغ دلم اروم شه 😔