2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست خونش طبقه اول باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 30 پست
عجب برام دعا کنید یه خونه خوب گیرمون بیاد

ایشالا خوبترنشو میخری.

من طبقه پنجمم خیلی خوبه کلا 5 طبقه 5 واحده.خیلی راحت شدم از سرما و علل الخصوص سوسک

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشالا خوبترنشو میخری.من طبقه پنجمم خیلی خوبه کلا 5 طبقه 5 واحده.خیلی راحت شدم از سرما و علل الخصوص ...

خداروشکر ایشالا قسمت ماهم باشه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
این خونه ای که من دیدم خوبه هم خلوته هم تیمزه ولی خب هم سال ساختش بالاس هم طبقه اوله🥲

ببین نمیشه گفت بده ..فقط ببین باز و بسته کردن در ورودی یا پارکینگ اذیتتون نکنه منظور رفت و امد دیگ مشکل خاصی نیست

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

خونتون چندسال ساخته؟

۱۳ ساله میشینم ودر کل راضیم …ی خوبی دیگم ک داریم برق ها ک میرفت اسانسور قطع بود بقیه داغون میشدن تا میرسیدن وای خوشحال میرسیدم 🤣

من ۳ سال طبقه اول بودم چون آسانسور طبقه همکف بود متوجه رفت و آمد و سرو صدای همسایه‌ها نمی شدم  ساختمان دو واحدی بود در کل راضی بودم تا اینکه ۵ ساله اومدم  خونه خودم طبقه اول . تک واحدی هست و آسانسور نداره و من کاملا متوجه رفت و آمد همسایه ها میشم و صدای پمپ آب تو پارکینگ اذیتم می کنه زمستون ها  به سختی گرم میشه چون زیرش خالیه تنها خوبیش اینه که موقع قطع برق اذیت نمی شم.

ببین نمیشه گفت بده ..فقط ببین باز و بسته کردن در ورودی یا پارکینگ اذیتتون نکنه منظور رفت و امد دیگ م ...

بیشتر ازفاضلابش میترسم چون سال ساختش بالاست ولی خب مزایاش اینه که دیوار مشترک نداره خلوته تو محله خیلی خوبیم هست ولی خب باهمین پول اگه سال ساخت بالاتر وطبقه بالا بخوایم باید بریم محله پایین تر وآپارتمان مثلا ۱۶ واحدی

من ۳ سال طبقه اول بودم چون آسانسور طبقه همکف بود متوجه رفت و آمد و سرو صدای همسایه‌ها نمی شدم ساختم ...

من چون بچه کوچیکم دارم فکر کردم طبقه اول برامون مزیت حساب میشه ولی انقدر ازش بدگفتن ترسیدم

۱۳ ساله میشینم ودر کل راضیم …ی خوبی دیگم ک داریم برق ها ک میرفت اسانسور قطع بود بقیه داغون میشدن تا ...

خیلی خوبه که راضی هستین همه نگرانیم اینه که خونه ای بخرم که پشیمون شم 

بیشتر ازفاضلابش میترسم چون سال ساختش بالاست ولی خب مزایاش اینه که دیوار مشترک نداره خلوته تو محله خی ...

فکر نمیکنم انقدر بوی فاضلاب تا طبقه اول بیاد