2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست خونش طبقه اول باشه

152 بازدید | 30 پست

سلام خانوما کسی هست خونش طبقه اول باشه میخوام از مزایا ومعایبش بدونم واینکه اگه میشه بگین چندسال ساخته خونتون؟

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبقه اول بودم سال اول ازدواجم.کف گرما نبود به شدت سرد بود زمین.سال بعد تا 6 سال بازم رفتم طبقه اول کف گرما بود ولی صدای در پارکینگ میومد تو خونه.صدای در ورودی.و احتمال دزد اومدن طبقه اول زیاده

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من ؟ جانم ؟ خوبیش اینه صدای پا و راه رفتن کسیو اذیت نمیکنه تنها بدیش اینه ک صدای در پارکینک دائم میش ...

این خونه ای که من دیدم خوبه هم خلوته هم تیمزه ولی خب هم سال ساختش بالاس هم طبقه اوله🥲

یاباید خونه سال ساخت بالا بخریم یا ساختمونی که تعداد واحداش زیاده خیلی گیجم نیمدونم چیکارکنم

پس همون طبقه اول بهتره

خونه تعداد واحد بالا که اصلا خوب نیست

سال ساخت زیاد هم تجربه اش داشتیم موقع فروش خیلی اذیت میکنه 

رویایی دارم که غیر ممکن نیست...🤍🖤

طبقه اول اصلااا نگیر خونه مامانم اینا طبقه ۱بود یبار راه اب گیر کرده بود اشغالای طبقه های بالایی جمع شده بود ببین کل خونشون اب برداشت تمام فرشا همه چی نجس شد تاتو اتاق هاهم اب اومد و دیوار های حموم و دستشویی هم نم برمیداشت هرکاریم میکردی خوب نمیشد خونه زن عمومم طبقه اوله دیواراشون نم داره 

بوی فاضلاب چی نمیومد؟

نه بو نمیومد چون اپارتمان بود.ولی سوسک میومد از چاه فاضلاب

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

پس همون طبقه اول بهترهخونه تعداد واحد بالا که اصلا خوب نیستسال ساخت زیاد هم تجربه اش داشتیم موقع فرو ...

دوتاشم بده میخوام بین بدو بدتر  حداقل بدو انتخاب کنم😂