2777
2789
عنوان

بنظرتون زایمان طبیعی یا سزارین کدومش بهتره عوارضش هاشم بکین جفتش رو

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 29 پست
قراره شنبه برم ببینم چی میشه ...بنظرت کدوم بهتره شما میگی؟من جثه ریزی دارم وخیلی جون و حال ندارم و ...

باید افراد باتجربه نظر بدن بهت یعنی همون دکتر و ماما 

من خودم دوتا طبیعی آوردم و به شدت راضیم 

ولی خیلی ها هم ناراضی 

البته برای هر زایمانی باید آمادگی هاشو کسب کنی 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم حالا خدایا ...موندم بخدا

اگه قد بلند جثه نسبتا خوبی داری طبیعی برات مناسب تره ..بستگی به آستانه تحمل دردت هم داره .اگه کم باشه از همون اول دردت رو شدید حس میکنی و برات سخت میشه ...من طبیعی بودم و راضی ام . سزارین بابد حتما کسی باشه تا حداقل ده روز کارات و بکنه و این سخته .

قند روزای تلخ منی دخترم

چیکار کنم حالا خدایا ...موندم بخدا

ببین نی نی سایت برای فهمیدنش اصلا جای خوبی نیست 

چون همه فقط بر اساس تجربه شخصیشون نظر میدن و تقریبا هیچ علمی دربارش ندارن 

مثلا اینکه میگن زایمان طبیعی  افتادگی رحم میاره اشتباهه 

چون خود فرآیند بارداری میتونه افتادگی بده و ربطی به نوع زایمان نداره 

یا مثلا میگن با سزارین تا آخر عمر سردرد میشی و فلان 

اگه قبلش بدونی که چکارهایی بکنی و مثلا بعد عمل سرتو تکون ندی و اینا عوارضش هم از بین میره 

پس کلا اصرار به زایمان خاصی نداشته باش 

و اینکه اگر ممنوعیت نداری از 20 هفته حتما حتما ورزش های بارداری رو شروع کن 

حالا یا مجازی یا حضوری 

و به توصیه های خاله خانباجی بقیه هم گوش نده و فقط حرف دکترت ملاک کارت باشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اگه قد بلند جثه نسبتا خوبی داری طبیعی برات مناسب تره ..بستگی به آستانه تحمل دردت هم داره .اگه کم باش ...

مامانم فداشبشم الهی هست ...ولی بابا بقران خدا مرگ منو کاش میداد با این شوهر کردنم همه رو انداختم تو عذاب ...راهمون دوره چطور بیادش😭

خدایا فقط نمیدونم چی بگم ،شکرت خدا فقط شکررر بابت همه چی ،شکررررر خدا هرچی تشکر کنم ازت بازم کمه😭

ای خدا منم ببین خانواده منم ببین خدایا

قطعا باید بدنت بشناسی حتی روحیاتت ببینی ازپس طبیعی برمیای یا نه ،من بدن خودم میشناختم هرگز توان و سختی و یسری مسائل بعد طبیعی پیش میاد نتونستم بپذیرم و اولین سزارینم ۱۳ سال پیش بود و دومیش هم چندسال بعدش و بینهایت از تصمیمم راضی بودم

قطعا یک روز درد بعد عمل هست و اون راه رفتن اولیه بعد عمل

اما برای بدن من کاملا درد قابل تحمل بود و بشدت زایمان راحتی تجربه کردم و شکرخدا سال ها میگذره و هیچ مشکلی هم ندارم 

اما این بدن من بود و شناختی که از روحیاتم داشتم 

ولی نمیشه نسخه برای همه پیچید پس سعی کن اول ببینی واقعا از پس کدوم برمیای و بعد یه مشورت هم از دکتر بگیر و حتما بیمارستان با پرسنل خوب انتخابت باشه که اینم خیلی در پروسه زایمان مهم هست 

خدانکنه اینجوری نگو .اینقد استرس و حرص و جوش به خودت نده

اخه ادم چقدر میتونه منگل بیعرضه باشه...راه دور ازدواج کردم ولی شدیدا ناراضی ام برا خاطر مسافتش 

واقعا دوری بده حال روحیم داغونه

خدا فقط خودش میدونه حال دلمو چقدر عذاب میکشم

الان مامانم خونه تکونی داره دارم عذاب میکشم ک داره تنهایی کار میکنه میخام بمیرم وقتی میبینم نمیتونم کمکش باشم ...اخه بیا بچه بزرگ کن به دردش هم نخور 😢

خیلی حالم بده اجی...وقتی میبینم نمیتونم هیچکاری انجام بدم حالم بدتر میشه😓 

اخه ادم چقدر میتونه منگل بیعرضه باشه...راه دور ازدواج کردم ولی شدیدا ناراضی ام برا خاطر مسافتش واقعا ...

انقد خودتو ناراحت نکن خودتم بارداری دیگه مگه الان پیشش هم باشی کار خاصی ازت برمیاد یا اصلا مامانت اجازه میده کاری بکنی 

قند روزای تلخ منی دخترم

انقد خودتو ناراحت نکن خودتم بارداری دیگه مگه الان پیشش هم باشی کار خاصی ازت برمیاد یا اصلا مامانت اج ...

نه ولی کلا احوالاتم بهم ریختس...حال دلم خوب نیس از هر طرف بهم فشار میاد

کاشکی تموم بشه این روزای سخت مضخرف