2777
2789

خانوادم مذهبی ان ۱۹ سالم شده و همش میگن وقت ازدواجه در حالی که من تو نظر خودم ۲۵ سالگی ۲۴ سالگی موقع مناسب تریه و اصلا نمیخوام برم و دانشگاه و کار برام الویته 

بگم که عقیده ام ۱۸۰ درجه متفاوته و قصدم اصت مهاجرته اصن نوع رابطه ای که تو ذهنمه متفاوته ولی مدام سرزنش میشم بابت طرز فکرم میخوان به قولی با شوهر آدمم کنن.....متنفرم ....چرا یه دختر نباید برسه به هدفش ولی یه پسر جا داره تا ۳۰ سالگی بگرده و همه کاری کنه و مامانه نگه بالا چشمش ابرو !!!تازه هم بهش میگن پخته ولی به من دختر میرسه ترشیده ام!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به مذهب نداره 

خانواده ت عقاید عهد قجری دارن وگرنه تو مذهب اومده کسی نمیتونه به زور ازدواج کنه اون عقد باطله

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

برای تغییر تفکرشون تلاش نکن

بعضی چیزا فقط با حذف یک نسل، پاکسازی میشن 

حواست باشه فعلا ازدواج نکنی. دست از اهدافت نکش

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ربطی به مذهب نداره خانواده ت عقاید عهد قجری دارن وگرنه تو مذهب اومده کسی نمیتونه به زور ازدواج کنه ا ...

میخوام فرار کنم به خدا 

من آدم بگم به قولی دنبال دوست پسر اینا نیستم اصن فازش نیستم فقط بی حجابم و اونا با حجاب شده نماز بخونم یا ...ولی واقعا به این نرسیدم حجاب داشته باشم!!!عقیده قلبی من نیست 

ولی اینا ...‌‌وای خدا چی بگم

خب چجوری دانشکاه نمیخوای بری و میخوای مهاجرت کنیزبان بلدی؟پول داری؟از اقامت گرفتن چیزی بلدی؟

دانشگاه میرم 

انصراف یا ترجمه مدارک مدارکمو ترجمه کردم 

پول بله به اندازه درخواست بورسیه و..‌دارم و کار میکنم

بله اگه میخوام برم پس حتما تحقیق کردم!

میخوام فرار کنم به خدا من آدم بگم به قولی دنبال دوست پسر اینا نیستم اصن فازش نیستم فقط بی حجابم و او ...

ی کتاب هست ستاره ها چیدنی نیستند داستانش درمورد زندگی ی دختر آمریکاییه براساس واقعیت هم هست 

این کتاب و اینترنتی هم میتونی پی دی افش و زیر ۵۰ تومن بخری 

پیشنهاد میکنم حتما بخونیش

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم