2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا اینجوری شدم

80 بازدید | 23 پست

خانوما دو سه روزه گوشم عفونت کرد بخاطر دندون عقل 

عفونتش زیاد بود طوری که هیچی نمی شنیدم 

سرمو می‌ذاشتم رو کیسه گرم یهو یه حالتی مثل تب و ارز ولی لرز نبود حالتش مثلش بود ، بعد تا پایین پام می‌رفت بعد تنم بی‌حال میشد و قفسه سینم نفس عمیق میکشید ناخداگاه ، دوبار اینجوری شدم از موقعی که کشیدم ینی دیشب تا دراز میکشم هی تکرار میشه و زانوهام رو خیلی بی حال می‌کنه ( نمیدونم منظورم رو فهمیدین یا نه) 

تا حالا اینجوری شدین ؟ من از استرس دارم میمیرم دکترم چیز خاصی نداد که خوبم کنه

آنتی بیوتیک میخوری یا نه؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوردم تا امروز ظهر ولی گفتم شاید بخاطر اوناس ک قویه اینجوری میشم

حتما حتما ادامه بده 

اگه کامل نخوری خدایی نکرده حتی ممکنه شنوایی گوشتو از دست بدی 

اون احساست هم طبیعیه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اره می‌دونم چی میگی 

این بخاطر عفونت هست من یه حالت رعشه مانندی تو سرم بود وقتی سرم تکون میدادم تو کل بدنم می‌رفت ...

آمپول پنی سلین زدم در جا خوب شد البته نمیگم تو بزنی 

ممکنه حساسیت داشته باشی

آب نمک قرقره کن و قرص چرم خشک کن به همراه مترونیذازول ۸ ساعته مصرف کن 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

حتما حتما ادامه بده اگه کامل نخوری خدایی نکرده حتی ممکنه شنوایی گوشتو از دست بدی اون احساست هم طبیعی ...

گوشم خوب شده درد نمیکنه فقط این حالت خیلی بده نمیدونم این چی هستش اصلا 

گوشم خوب شده درد نمیکنه فقط این حالت خیلی بده نمیدونم این چی هستش اصلا

عیب نداره اینم درست میشه 

فقط حتما حتما دوره درمانتو کامل کن 

اره می‌دونم چی میگی این بخاطر عفونت هست من یه حالت رعشه مانندی تو سرم بود وقتی سرم تکون میدادم تو کل ...

جدی میگی؟ 😭😭😭 منم همینم از سرم شروع میشه تا پاهام

پاهام یجوری انگار یک عالمه دوییدم 

اره می‌دونم چی میگی این بخاطر عفونت هست من یه حالت رعشه مانندی تو سرم بود وقتی سرم تکون میدادم تو کل ...

میشه بگی به دکتر چی گفتی بهت داد؟ من هرچی میگم نمیفهمن انگار ، میگن استرس داری بابت همونه

مرسی از فردا دوباره میخورم همرو

همین الان برو ادامه اشو بخور 

باکتری ها هر 20 دقیقه تکثیر میشن 

تا فردا صبح خیلی دیر میشه

جدی میگی؟ 😭😭😭 منم همینم از سرم شروع میشه تا پاهامپاهام یجوری انگار یک عالمه دوییدم

اره وضعیت .... بود.

حتما آنتی بیوتیک بخور بدتر جاش چرکی نشه 

یه قطره هم هست اسمش دنتول سه قطره بریز تو یه ذره آب ولرم و تو دهن بچرخون خوبه 

مسواک هم حتما بزن 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

میشه بگی به دکتر چی گفتی بهت داد؟ من هرچی میگم نمیفهمن انگار ، میگن استرس داری بابت همونه

من توضیح ندادم به دکتر 

خودم متوجه شدم مال چیه 

و همون پنی سلین زدم خوب شدم بعد دندونم درست کردم