2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برو زندگی پس از زندگی اون قسمتش هست یه آقایی از فشار زندگی اسم همه اماما رو اورد از امام علی که خدایا بحق علی مرگمو برسون خدایا بحق حسن مرگمو برسون خدایا بحق حسین مرگمو برسون تا رسید به حضرت مهدی گفت خدایا بحق امام زمان مرگم رو برسون ۱ ثانیه بعدش عزراعیل اومد چنان بلاهایی سرش برده بودن که نگفتنی حتما ببینش

نه برو زندگی پس از زندگی اون قسمتش هست یه آقایی از فشار زندگی اسم همه اماما رو اورد از امام علی که خ ...

چه خدای ظالمی پس مه هم مارو میزاره تو این شرایط که مرگمونو بخوایم هم مرگمان نمیده هم گشایش نمیده هم هیچی نمیده جسارتا من اون برنامه رو قبول ندارم اصلا خود اهل بیت از جمله حضرت زهرا چند بار دعای عجل وفایی رو خوندن پس فقط برا نا خار داره

اکه قشنگ بود ی زندگی درست بم میداد حکمت اینکه از نطفگی من تو لجنم هیچی نیس جز بدبختی

بخدا خود منم هرچی فک میکنم از اول شانس نداشتم همش بدبیاری بود..ولی الان که سنم بیشتر میشه میفهمم که نگاه خودم به زندگی هم خیلی تاثیر گذاره...من تو مجردی بداخلاقی تو خانواده باعث شد تو سن۱۶ سالگی ازدواج کنم و خیلی موقعیت های خوب رو از دست بدم ولی خوب بازم نگاهم باید رو نکات مثبت باشه شما هم همینطور

چه خدای ظالمی پس مه هم مارو میزاره تو این شرایط که مرگمونو بخوایم هم مرگمان نمیده هم گشایش نمیده هم ...

حضرت زهرا دعا نمیکنه که فوت شه میگه خدایا  زمان مرگم هر موقع باشه من نیتی نمی بینم یعنی به دست خودت

بخدا خود منم هرچی فک میکنم از اول شانس نداشتم همش بدبیاری بود..ولی الان که سنم بیشتر میشه میفهمم که ...

من از تطفگی چون دختر بودم خواستن سقطم کنن بدنیا که اومدم تا این نره غول شدم مدام گفتن نمیخوایمت هیشکی تورو نمیخواد از دعواهای هر شب ننه بابام و کتک و فحشا بگم که یه بچه ۶ ساله مچاله میشدم گوشه خونه از ترس همشم سر این دعوا که چرا اینو زاییده من دختر نمیخواستم تا بال‌هایی که رفیقام سرم آوردم هیچ کدوم منو نخواستن بعد سو استفاده گذاشتنم کنار یا از ریخت و قیافه ایی بگم ک بهم نداده و دائم سرش از همه حرف شنیدم که باعث شد کل زندگیم با ماسک برم بیرون یا از بیماری نا علائم بگم که بخاطر اعصاب داغون گرفتم و بخاطرش بچه دارم دیگه نمیتونم بشم سر همین قضیه ام هیچ وقت ازدواج نمیشه کرد حالا تو این کثافتی که خدا به من تحمیل کرده به اسم زندگی من ب عنوان انسان چه جایگاهی دارم از اولم تا الان که ۲۲ سالمه با اینکه همه واجبات رعایت کردم هیچی ندیدم جز درد و رنج خسته شدم دیگه اگر این بندیه نخواستم